2777
2789
عنوان

لباس عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 35 پست
بنظرم اولی از همه شیک تره

اره خودمم خوشم اومد مدلای دیگه خواستم بفرستم ولی نمیاد

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

مبارک باشه ولی دوخت یکم ریسکش بالاس البته اگر از خیاط مطمعنی که دیگه هیچی حرفی نمیمونه خوشبخت بشی❤️❤ ...

فدات عزیزم دو مدل دیگه خواستم بفرستم ولی نمیاد

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون اولیه خوب بود 

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

خياطت خوبه؟ خرابش نكنه؟

عزیزم دو مدل دیگه گزاشتم صفحه ۲ نگاه کن نظرتو بگو

مبارک باشه ولی دوخت یکم ریسکش بالاس البته اگر از خیاط مطمعنی که دیگه هیچی حرفی نمیمونه خوشبخت بشی❤️❤ ...

اینکه خیلی زیباست💐

بنظرم اولی از همه شیک تره