2777
2789
عنوان

ب کسی که دوسش دارین و الان دیگه باهاش نیستین ی چیزی بگین…

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 153 پست

حیف تقدیرمون باهم نبود

همیشه آرزوی مردی مثل تورو داشتم 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

لیاقتت همینه کههههه باشی با ای بشه ننهههههه😝😝

بشه ننه خاک تو سرش🥹😂

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاشم

امیدوارم تا ابد بمونه برام ، و زودتر این گیر‌و‌گور مالیش حل بشه به آرامش برسه بچم🫠🥺♥️

برامون دعا کنید بدهی مالی سنگین داریم

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خیلی خوشحالم که نیستی کاش از اولم نبودی تو زندگیموالا😂

کاش هی نبودش الان دلتنگشم نبودیما

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

مرسی که رفتی

دیگه هیچ وقت برنگرد

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
باهاشمامیدوارم تا ابد بمونه برام ، و زودتر این گیر‌و‌گور مالیش حل بشه به آرامش برسه بچم🫠🥺♥️برامون ...

الهیی عزیزمم🥹

پایدارر قشنگمم🥹

متاسفم شرایط جوری رقم خورد 

که مجبور شدم راهم رو ازت جدا شدم 

زندگیم سیاه شد 

اگه به عقب برگردم هرگز این اشتباه رو نمیکنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

دوسش ندارم خدارو شکر میکنم از زندگی من رفتی،بدون تو حالم خوبه و خوشحالمانقد پیگیر هم نباش

دقیقننننن😂

دوستش داشتم وهمسرم هست ولی دیگه دوسش ندارم فقط لعنت به اون روزی که اینو دیدم

چراا اخه🥲