2777
2789

نمیدونم بخندم یا گریه کنم😂😂

بچها ما قرار بود اسفند ماه بلند شیم اما چون نزدیک عید بود بابام با صاحب خونه رفتن مشاور املاک صحبت کردن ک تا ۳ ماه بعد عید بمونیم صاحب خونه هم قبول کرد(پیرمرده)

بعد الان چند روز پیش اومد دم در من تنها بودم پدر مادرم نبودن گفت شما هنوز اینجایید؟گفتم بله؟؟گفت مگه قرار نبود پاشید؟منم قاطی کردم هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم چون قبلا هم اومده بود دم در گفتم ما اجاره ی ۳ ماه اینده رو پیش پیش بهت دادیم تو چرا هی دم ب دقیقه میای دم در مزاحم میشی؟؟؟بچها فکر میکنم این پیرمرده الزایمریه مریضه چشه هر روز میاد دم در در صورتی ک ۳ ماه وقت داریم مامانمم مدام گریه میکنه 

کلی حرف بهش زدم درو بستم اومدم تو

دوباره دیروز اومد دم در مامانم درو باز کرد برمیگرده ب مامانم میگه اگه تا دوروز دیگه پا نشید من یه قفل بزرگ خریدم میام درو قفل میکنم برامم مهم نیست شما داخلید 

مامانم بهم نگفت ک این اومده وگرنه میرفتم هرچی از دهنم در میومد بهش میگفتم مرتیکه روانی

و کلی چیز دیگه ک اصلا حوصله تایپ ندارم بچها میشه از صاحب خونه شکایت کرد؟؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ مدرک دارین زنگ بزنین ۱۱۰ بیاد حالیش کنه

بخدا دیوونمون کرده انگار الزایمر داره یادش میره حرفاشو روانیه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

شکایت یا هر چیز دیگه فقط و فقط با داشتن قرارداد رسمی قابل پیگیریه اگر توافقی که کردید کلامی باشه و طبق قرارداد رسمی موعد نشستنتون تموم شده باشه شکایت کردن به ضرر خودتون تموم میشه

اگه مریضه یا آلزایمریه یا هرچی فوری باهاش دهن به دهن و درگیر نشید سعی کنید با مراعات مشکل رو برطرف کنید

هر چی که تحریکش کنید و عصبانی‌ترش کنید که بدتره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
رو اعصابت مسلط باش صاحب خونه ستا هر کاری میتونه بکنه زودتر بلند شین اذیتکار ه

صاحب خونست اما فکر کرده چون یه خونه داره خداست 

ماهم خونه داریم اما یه شهر دیگه 

خدا لعنتش کنه👩‍🦯

پدرت فقط باهاش حرف زده در مورد اینکه ۳ماه بعد عیدم بمونید؟؟

اگه فقط حرفه که دستتون جایی بند نیست .قراردادتون تموم شده باید بلند شید .

مگر اینکه برای این ۳ماه قولنامه یا نوشته ای نوشته باشن تو املاکی!

بعدم عزیزم اون بزرگتره سنی ازش گذشته باهاش بد صحبت نکن .شاید واقعا آلزایمر داره

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

نه تو ایران قانون به نفع صاحب خونس

چرا الکی رو هوا یه چیزی میگید آخه ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بخدا دیوونمون کرده انگار الزایمر داره یادش میره حرفاشو روانیه

شاید واقعا آلزایمر داره 

شما هم کار خوبی نکردی فحاشی کردی

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

رو هوا نگفتم برامون پیش اومده قبلا اون میتونه هر وقت دلش خواست مستاجرو بندازه بیرون قانونه

آخه نمیشه که .

اگه قاضی آدم منصفی باشه مثل یه آدم متمدن رای میده .

حتما قاضی ای که که به پست شما خورده از این قاضی های بی خود بوده که حق مردم براشون مهم نیست .

وگرنه دیدم که به نفع مستاجر هم رای صادر شده .

همین سریال آقای قاضی و ببینید بر اساس قانون اساسی ساخته شده

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷