2777
2789

ما تصمیم داریم واسه تعطیلات عید بریم مسافرت خارج از کشور ولی دوتا بچه کوچیک داریم چیکار کنیم ک کمتر اذیت بشیم با بچه اصلا شدنی هست کسی تجربه داره

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد پارسال افتادم.رفتیم مالزی 8 ساعت تو هواپیما.یه بچه نوزاد از اول تا آخر گریه میکردنمیشد گفت یه جا وایسا ،بچه یه هوایی بخوره.ولی کلا تو هواپیماش سخته 

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
من رفتم ولی با یه بچه.فک کنم از اینا کالسکه دوقلوها داشته بتشی راحتتری.

اره باید یکی بخرم چون بچه هام شیر بشیرن اولی باز بزرگ شده ولی هنوز اذیتاشو داره ولی کمتر شده شما کدوم کشور رفتی ؟

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
یاد پارسال افتادم.رفتیم مالزی 8 ساعت تو هواپیما.یه بچه نوزاد از اول تا آخر گریه میکردنمیشد گفت یه جا ...

اخی از هموناش میترسم کوچیکه عید ۱۱ ماهه میشه بزرگه هم ۲ سال نیمه

ترکیه و دبی.خوراکی زیاد بردار.خوراکیای سرگرم کننده بردار.تو گوشیت فیلمای موزیکال بچه هارو بریز سرگرم میشن تو هواپیما.

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

میشه بگین برا عید از ۲۹ اسفند پوکت هتل میلینیوم یا سویس هتل با پرواز ماهان چه قیمتی دارین؟

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.