2777
2789
عنوان

بدن درد

447 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من تقریبا یه سال میشه که بدنم احساس درد میکنه انگار که ورزش کردم و خستگی ورزش به جونم افتاده و به شدت حس خستگی میکنم یه خورده که کار میکنم بعدش حس خستگی همراه با بدن درد به سراغم میاد پنج تا دکتر رفتم همشون گفتن از کم خونیه و یه عالمه ازمایش خون و دارو و فلان ولی هیچ فایده ای نداشت و ازمایشم طبیعی بوده چیکار کنم واقعا خسته شدم و از کار و زندگی افتادم 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

سلام عزیزم منم دقیقا 4 ماهه همین مشکل شما رو دارم دیگه واقعا خسته شدم دوباره امشب نوبت دکتر گرفتم برم دکتر شوهرم که میگه همش مربوط به اعصابته نمیدونم به خدا آگه راهکاری پیدا کردی به منم بگولطفا

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪
سلام عزیزم منم دقیقا 4 ماهه همین مشکل شما رو دارم دیگه واقعا خسته شدم دوباره امشب نوبت دکتر گرفتم بر ...

متاسفانه دکترا سر در نمیارن ولی خب دلایل زیادی دلره ممکنه مال یکی از کم خونی باشه مال یکی از فکر وخیال زیاد ایشالا مال شما درمان شه من که نمیتونم کاریش کنم به نظرم باید طب سنتی هم برم 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بدن درد  دارم  فقط اینو میدونم  با خوردن غذا های سردی بدتر میشه      میخام  انشا الله باد کش را  امتحان کنم     بعضی وقت ها هم احساس میکنم  ممکنه  مشکل  عروقی باشه  یعنی خون رسانی  درست انجام نمیشه    منم  فعلا  که گیر کردم