2777
2789

حالانمیدونم کل یه شربت بدم بهش یانه ؟واینکه چن وقت بعدشربت بعدی بخرم بابازبدم اخه میگن بلوغ زودرس میاره هرکی درموردش تجربه داره راهنماییم کنه مرسی

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یه دوره مصرف که بلوغ زود رس نمیاره . بهش بده عالیه من به دخترم دادم هم موهاش پرپشت شده هم قدش بلند شد هم اشتهاش بهتر شد

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....

منم میدم واسه اشتهاش. اگه ضرر داشت که دکتر تجویز نمیکرد

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

با یه دوره مصرف که بلوغ زود رس نمیاره . بهش بده عالیه من به دخترم دادم هم موهاش پرپشت شده هم قدش بلن ...

یه دونه روکامل بدم ؟چن وقت ندم اجی اخه شربت بعدی میگم چن وقت بعدبدم

حالانمیدونم کل یه شربت بدم بهش یانه ؟واینکه چن وقت بعدشربت بعدی بخرم بابازبدم اخه میگن بلوغ زودرس می ...

دکتر تو برنامه طبیب گفت زینک اصلا بلوغ زود رس نمیاره بلکه کمبودش باعث بلوغ زودرس میشه واینکه بهش یه شیشه بده تموم که شد یک ماه فاصله بنداز واز دکترت بپرس مجدد نیاز هست یا نه وبهش بده اشتها اورم هست ولی زیاد تو قد فکر نکنم اثر بذاره

تو خونه رایگان درآمد کسب کنید با نصب  نرم افزار رسنو کلی تبلیغات کم حجم ببینید واز اسپانسرها پول دریافت کنیدتبلیغات چون کم حجم و زیادن درآمد خوبی به دنبال دارن تبلیغات تیزری و تبلیغات پوستری و جدیدترین هاروهم ببینید وکلی پول در بیارید فرصت رو از دست ندید به ده هزار که برسه پولتون واریز میکنه براتون ظرف چهار ساعت راستی نرم افزار بدون کد معرف کار نمیکنه کد معرف اینه۶۵۷۳۰۱ولینک نصب نرم افزار هم اینه http.//resno.ir/resno.apk

دکتر به پسر ۱۶  ۱۷ ماهه من داد.گفت یه شیشه رو دادی اگر اشتهاش بهتر شد دو هفته استراحت بده و باز به شیشه دیگه بخر.هر شیشه ۲۰۰ میل هست.البته من زینک پلاس میدم

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

[QUOTE=52569267]منم میدم واسه اشتهاش. اگه ضرر داشت که دکتر تجویز نمیکرد[/QUOTEطوطولانی مدت بلوغ زودرس میارع سوالم ااینه شربت بعدی کی بدم

دکتر تو برنامه طبیب گفت زینک اصلا بلوغ زود رس نمیاره بلکه کمبودش باعث بلوغ زودرس میشه واینکه بهش یه ...

برای قدش داد. اشتهابرای بچم تاثیرنداشت وگرنه

[QUOTE=52569267]منم میدم واسه اشتهاش. اگه ضرر داشت که دکتر تجویز نمیکرد[/QUOTEطوطولانی مدت بلوغ زودر ...

پست من بخون

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
برای قدش داد. اشتهابرای بچم تاثیرنداشت وگرنه

تقریبا ۲ تا ۳ هفته باید فاصله بدی

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه