2777
2789

عزیزم اگه تبدیل به گرید،شده راهکار خانگی جواب نمیده باید،اصولی پاکسازی بشه.

میتونم بهتون کمک کنم ریشه ای درمان بشین.

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیبر غذا های حاوی ویتامین E پروتئین ولی بدون چربی یا با چربی کم و توصیه میکنم هم در طول روز نیم ساعت پیاده‌روی کنید هم رژیم فستنیگ رو رعایت کنید یعنی هشت ساعت غذا بخورید ولی شونزده ساعت هیچی نخورید فقط اب و چای بدون شکر من برای خودم دوازده ظهر تا هشت شب رو در نظر گرفتم اینطوری اخرین وعدتون هم با زمان خوابتون فاصله میگیره

فیبر غذا های حاوی ویتامین E پروتئین ولی بدون چربی یا با چربی کم و توصیه میکنم هم در طول روز نیم ساعت ...

۱۲ ظهر تا ۸ شب میخوردین؟

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
ممنون میشم کمکم کنی بگی چیکارکنم

باید با وویس کامل براتون توضیح بدم اینجا نمیشه وویس داد .

توایتا یا واتساپ میتونین بهم پیام بدین تاراهنماییتون کنم

۰۹۰۱۵۲۳۰۸۷۳

خانم داوودی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

پارسال گرید۲بود

یا خدا گرید ۲خیلیه 

سریع باید درمان بشین .خدایی نکرده گرید،۳سیروز کبدی،وگرید ۴پیوند کبد،که هزینه پیوند الان تو ۳میلیارده

توروخدا نزار کارتون به اونجا بکشه الان با کمترین هزینه میتونین درمان بشین

اگه اضافه وزن داری وزنت کم بشه خیلی رو کبدت تاثیر مثبت داره

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

درمان خانگی کبد چرب و پایین آوردن آنزیم کبدی با ترکیب این عرقیات گیاهی👇

🔺عرق گیاهی شاه تره ، خارشتر و کاسنی ودمنوش خارمریم از جمله اصلی ترین داروهای گیاهی موثر در درمان کبد چرب به شمار می آیند و کبد شما را پاکسازی و تنظیم میکند همچنین باعث درخشان شدن رنگ پوست صورت میشود.

ولی درکنار این راهکارخانگی حتما باید درمان اساسی وریشه ای بگیرید.