2777
2789

سلام دیشب بچم سرفه های شدید داشت بخاطر سرما خوردگی، شوهرم همون نصف شب گفت ببریم بیمارستان کودکان، چند شب پیش برده بودیم اصلا اهمیت به مریض نمیدادن، خصوصا که نصف بود همه کادر خواب آلود بودن.... 

حالا من امروز میخام ببرم پیشه دکتری که 55 سال سابقه درمان داره و متخصص داخلی  اطفال هست، از بچگی هممونو ویزیت کرده، اما شوهرم میگه اون پیره چه میفهمه؟ 

منم میگم دانشجویی که تاحالا 2تا مریض بیشتر ندیده چه میفهمه؟ 

نظر شما چیه؟ 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

من با شما موافقم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کدوم دوسداری پولتو بریزیذتو جوب هردو میخواد یدارو رو بده اگ مشکل سرفه اش از سرما خوردگی ک خودت میگی برو از دارو خونه شربت سرفه گیاهی بگیر خیلی خوبه یکی دوبار بدی اوکی میشه.دیگ هی قرار نیس بری دکترک اگ خوب نشد ببر

هیچ کدوم دوسداری پولتو بریزیذتو جوب هردو میخواد یدارو رو بده اگ مشکل سرفه اش از سرما خوردگی ک خودت م ...

یدونه شربت ضد سرفه پلارژین دادم بی تاثیر بوده 

بخاطر سرما خوردگی هزار جور آزمایش گرفتن بااینکه هی گفتم بچم فقط سرما خورده چند تا ظرف پر از خون گرفت ...

نمیدونم دکتری چ مرگشونه اونقد مسخره شدن هی الکی بزرگش میکنن

نمیدونم دکتری چ مرگشونه اونقد مسخره شدن هی الکی بزرگش میکنن

آره من میخاستم دیفن هیدرامین بدم ولی چون سن بچم کوچیکه میترسم معده اش مشکل دار بشه، میخام یه دکتر با تجربه بگه چیکار کنیم 

اگ مطمعنی از سرما خوردگیه وگرنه اگ خیلی شدیده باید ببری البت میگی ازمایش گرفتن اگ چیزی بود مشخص میشد ...

نه، ولی چون خیلی سرفه داره، من فکر میکنم دیفن هیدرامین اثر کنه، باقی شربت ها بی اثره ولی میترسم از معده اش چون 3سالشه و اون شربت واسه بالای 6ساله