لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا دوران آشنایی ونامزدی و عقد وقبل از مراسم عروسی مهم نمیدونید شما خانما؟؟ خانما ک یکم فکر کنند راجبعش دوران آشنایی و عقد خانماا خیلی مهم ضرور بدونین دوران عقد دوران شناخت ها هست با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران عقد واسه خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
تهران خوبهمن قم بودم الان شهرهای شمالیماصلا نمیتثنم اینجا دوووم بیارممن بچه گرمسیرم اینجا تو رطوبت ...
تو شمال حالت خوب نیس!!!! من لاهیجانیم ساکن تبریز . اینجا نه شهرخودمه نه شوهرم . هفت ساله اینجام. هر وقت شوهرم تو آف باشه میریم بیرون یا گاهی وقتا خودم با بچه م میریم بیرون .
منم ۱۰ ساله ازدواج کردم غربت زره زره داره از بین میبرنم مرگ تدریجی من شوهرم خیلی دوست داره بریم فقط موقعیت پیش نیومده با هیچیکی نمیتونم اینجا ارتباط برقرار کنم هر سال میگم امسال دیگه میشه میرم خیلی افسردگی بدی گرفتم هیچی دلمو شاد نمیکنه