2777
2789
عنوان

هزینه شام عروسی بیاید لطفا

995 بازدید | 74 پست

سلام دوستان من یه دایی دارم حدودا یکی دوهفته دیگه مراسم عقدشه تصمیمشون این بود که یه تعداد محدودی دعوت کنن و عقد کنن برن سر خونه زندگیشون

تا یکی دوشب پیش خانواده نامزدش گفتن ما تعداد زیاد داریم و باید مراسم بگیری و شام بدی

حقیقتا اوضاع مالی داییم زیاد جالب نیست یعنی هرجور حساب کرددید نمیتونه شام بده از پس هزینه برنمیاد

شوهر من گفت شام مراسم با من 

حساب کردیم حدود ۲۵۰ نفر که بخواد شام بپزه حدودا ۵۰ ۵۵ میلیون هزینه میشه

شوهرم گفت مشکلی نیست من میدم

حالا داییم اینا و خانواده نامزدش دارن تعداد اضاف میکنن

دیشب میگن حدودا ۳۰۰ یا ۳۵۰‌ نفر دعوت کنیم حساب کردیم حدودا ۶۵ یا ۷۰‌؛میلیون میشه

من واقعا نمیدونم به شوهرم چی بگم 

یعنی دیگه نمیتونه بیشتر از ۲۵۰‌ نفر رو هزینه شام بده

خانما بنظرتون چیکار کنم 

خب به داییت بگو زیر بار نره وقتی نداره

چرا باید شوهر تو بدع؟ به شوهر تو چه اصلا

چه یه نفر چه صد نفر چه هزارنفر به شوهر تو مربوط نیست

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگید هزینه شام رو قرضی میده و همین ۲۵۰ هم زوری پولشو میتونه تامین کنه بقیشو شرمنده ایم.

لطف اضافی میشه وظیفه همینه دیگه . همسرت بگه شرمنده همون ۲۵۰ هم با قرض و بزور میتونستم تامین کنم بیشتر در توانم نیس

خیلی رک بگید ما نهایتا انقدر نفر میتونیم مهمون داشته باشیم

دیگه عروسی های عهد بوق یه عالمه مهمون داشت

تازه ۲۵۰ نفر هم خیلی زیاده . 

بگید ما نهایتا ۱۵۰ تا ۲۰۰ تا مهمون میتونیم داشته باشیم. اگه نمیخواید، خودتون هزینه ی مهمون های خودتون رو بدید 

و تمام

اونا چ سو استفاده گرن

شوهرت داره لطف میکنه دیگ باید تا جایی ک میتونن کم کنن

به داییت بگو شورم گفته تا 250 نفر مثلا الباقیش با خودت

دایی 20 میلیونم نداره؟

چرا ازدواج میکنه پس

یا نداره مراسمم نگیره

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

دایی 50 نداره شام بده چجور میخواد زن ببره؟!

لابد سر سالم نشده بچه میاره

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂