2777
2789
عنوان

خواب مرگ کسی تعبیرش چیه

108 بازدید | 17 پست

دیدم یکی از عزیزترینامو از دست دادم بشدت گریه میکردم تو خواب جوری که انگار توی خواب زندگی می‌کردم 

بعد دیگه بیدار شدم

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

میگن عمرش زیاده

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شنیدم عمرش زیاد میشه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

من خواب زیاد تعبیر می کنم .

تعبیرش اینه که عمرش طولانی هست. و گریه در خواب تعبیرش شادی در بیداری هست. احتمالا قراره یه اتفاق خوب برات بیافته! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

صدقه بندازم بنظرت ؟ چون واقعا ترسیدم

صدقه که کلا خوب هست. ولی خوابت تعبیر خوبی داره 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

سرچ کنی هم میاددمرگ عمر طولانی گریه تو خواب خوشحالی تو بیداری هست

وای راحت شدم 😭 مرسی 💖

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست