2777
2789
عنوان

برای دکترم کادو چی ببرم

190 بازدید | 14 پست

سلام من سرطان سینه دارم و خداروشکر دکتر خیلی خوبی دارم چند ماهه دارم میرم پیشش از من ویزیت نمیگیره جدا از این دارو هم کمکم میکنه از وضعیت مالی من خبر داره که خوب نیست 

منشی هم خیلی هوامو داره 

جلسه آخر شیمی درمانی تموم شده و 3 هفته دیگه جراحی دارم 

میخوام هم برای خودشون هم منشی کادو بخرم چی بگیرم به نظرتون 

میخواستم گل نرگس بگیرم اما گیرم نیومد گفتن فصلش تموم شده 

دسته گل. زود گلا خشک میشن 

باکس گل بگیر ک معطر باشه یا گل ساتن داشته باشه 

با باکس شکلات  

ست چرم اصل یا روکش طلا 

و..

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ست چرم و روکش طلا قیمتش چنده

تا ج قیمت میخای خرج کنی گلی؟ 

خداسلامتی کامل بده خداروشکر ک قوی بودی و تونستی بگذری از این بیماری ✨🍀❤️🦋💯

دسته گل. زود گلا خشک میشن باکس گل بگیر ک معطر باشه یا گل ساتن داشته باشه با باکس شکلات ست چرم اصل ی ...

باکس شکلات خوبه ولی میگم نه که دکتره شاید شکلات نخوره سنش بالا 

تابلو بخرین با باکس شکلات

انشاالا حالتون خوب میشه

بنظرم بهتره بعد عمل که بهترشدین به امیدخدا وقتی رفتی معاینه ی بعدعمل قدردانی کنین و کادوبدین

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

میگم یه باکس دارم توشو آجیل پر کنم براش ببرم

دکترا انقد ماشاالله در آمد دارن اگه تو مضیقه هستی لازم نیست آجیل ببری بذار عمل که کردی به امید خدا حالت رو به بهبودی رفت براش یه شاخه گل بگیر و براش دعا کن بگو همیشه براتون دعا میکنم

تا ج قیمت میخای خرج کنی گلی؟ خداسلامتی کامل بده خداروشکر ک قوی بودی و تونستی بگذری از این بیماری ✨🍀 ...

1 تومن 

ممنونم خیلی عذاب کشیدم تا تموم شد خیلی ولی این دکترم در حقم خیلی لطف کرده خیلی

1 تومن ممنونم خیلی عذاب کشیدم تا تموم شد خیلی ولی این دکترم در حقم خیلی لطف کرده خیلی

دکترتون اگ سنش بالاست همون باکس گل با باکس دمنوش های مختلف با ماگ یا تراول ماگ یا فرنچ پرس

یا ی تابلو مس یا نقره یا پته یا میناکاری

یا ظرف میناکاری 

رومیزی ترمه یا پته

تابلو بخرین با باکس شکلاتانشاالا حالتون خوب میشهبنظرم بهتره بعد عمل که بهترشدین به امیدخدا وقتی رفتی ...

نمیدونم چرا فکر میکنم چون دکتره شکلات نخوره سنشم بالا یه باکس دارم توشو آجیل پر کنم براش ببرم