2777
2789
عنوان

عمل کردم ی زنگ حتی نزد💔

383 بازدید | 9 پست

۴روزه خونه افتادم صمیمی ترین دوستم و با یکی نفر دیگه میدونن عمل کردم اون دوستای معمولی م حتی اومدن خونه مون عیادت

اون وقت صمیمی ترین دوستم حتی ی زنگ بهم نزده بعد ۴روز پیام داده تلگرام حالت چطوره

خیلی تو انتخاب دوست دقت کنید💔

من و اون باهم درس میخوندیم انگاری که ی رقیبش حذف شد خوشحالم شده تازه

هرروز میره کتابخونه کتابخونه هم کنار خونه ماست نمیخوام بیاد خونمون ولی ی زنگ زدن انتظارم بی جاعه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا من نزدیک دوهفته مریض بودم و بچه هام بی غذا...طبقه بالای مادر شوهرم هستیم..خیلی هم باهاشون صمیمی و باهم خوبیم...

این دوهفته نه خود مادر شوهرم و نه خواهرشوهرهام که هر روز خونه مادرشان هستند نیومدن یک دقیقه احوالمو بپرسم...همش هم می دانند مریض بودم...

من اصلا دهنم وا مونده ...گفتم خدایا من تا به امروز حس کردم که یکی از اعضای خانواده شون هستم...در صورتی که نبودم و یعنی برام فیلم بازی کردند..

منم من بعد دیگه تصمیم دارم نه قهر و نه دعوا فقط دیگه مثل سابق باهاشون صمیمی نباشم.

از ی جایی ببعد یاد میگیری از هیچ کسی هیچ توقعی نداشته باشی . من بچه ۵ و نیم ماهم سقط شد ، ۴ روز بیمارستان بودم ، تنها عروس خانواده ام و یه خواهر شوهر دارم ،، چند ماه گذشته ، هنوزم نپرسیده چی شد اصلا ؟! چ برسه حال و احوال