2821
2789
عنوان

از شکست عشقیتون

398 بازدید | 58 پست

خلاصه بگید که چرا نرسیدید و الان خوشبختید یا نه؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخواستخوشبختانه خواهم شد

دیگه نه انقدرررر خلاصهههه

چرا نخواست چیشد چندسال با هم بودید؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اون هیچوقت منو نخواست و ازم فاصله میگرفت هرچقدم بدستش میاوردم اخرش میرفت و میرفت 

دیگه به این چرخه عادت کردم و فهمیدم پول میره و میاد

حرص چرا بخورم

دانشجو رشته حقوقم➰

رسیدم و خوشبختم خواهرم نرسید وبا شوهرش خوشبخته

آخی

خواهرت 🥲

رسیدیم راحت رسیدیم بعد ۴سال🥲الان با خودش اوکیم بعد ۷ سال ولی با خانوادش مشکل دارم متاسفانه که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها😁

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

عشق اولی ازدواج کرد رفت و من هشت سال تو بلاتکلیفی رها شدم اما خب اون عشق و شکست عشقی باعث یک سری پیشرفت ها توی من هم شد 

عشق دومی همچنان دارم تلاش می کنم بهش برسم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اون نخواست نه خوشبخت نیستم

خوشبخت میشی غصه نخور

بازم عاشق میشی اصن روزایی که با اون داشتی از خاطرت کمرنگ میشه و شاید پاک هم بشه به مرور فقط ازش یه اسم تو ذهنت میمونه

اون هیچوقت منو نخواست و ازم فاصله میگرفت هرچقدم بدستش میاوردم اخرش میرفت و میرفت دیگه به این چرخه عا ...

🤣🤣

آخیخواهرت 🥲

آره عزیزم 

خدا تو رو قسمت کسی میکنه که قراره باهاش خوشبخت بشی 

اصرار کنی رو کسی بدبخت میشی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

رسیدیم راحت رسیدیم بعد ۴سال🥲الان با خودش اوکیم بعد ۷ سال ولی با خانوادش مشکل دارم متاسفانه که عشق آ ...

درک میکنم سخته

عشق کافی نیست این مشکلات اعصاب خوردکنی هم هست

اگر دوتاتون با هم یه تیم باشید از پسش برمیاید پشت هم باشید اینا براتون مشکل به حساب نمیاد 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز