منو ی آقایی همو میخایم با مشاور هم صحبت کردین مشکلی ندیدن اونا دوبار اومدن با پدرم صحبت کردن بار اول گفته بود نه بار دوم گفته بود خونه راضی نیستن الان مشکل اصلی مادر منه خیلی بی اعصابی میکنه بدون دلیل نمیزاره بیان خواستگاري فردا میخان زنگ بزنن خونمون با خودش صحبت کنن بفهمه من شماره خونه رو دادم بهشون بیچارم میکنه حالم خیلی خرابه😭😭
شما میگی بگو ادرس دارن خانواده دارن و چیزی ب اسم تحقيقات هست ینی اینکه اینارو بگو خودش بره نحقیق کنه ...
اشكات همينه كه دقت نميكني
به ترتيب بنويس
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه سوال دارم ازتون شما متاهلید یا مجرد و اینکه چند سالتونه یه طوری دارید صحبت میکنید من احساس م ...
قربون اون شكل ماهت برم
اولا فضاي مجازي به هيچ چيزي اعتماد نكن
بعدش پنج دقيقه كمتر پياماي منو به ترتيب بنويس نهايت بريز دور و هر چي دلت خواست به من بگو
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .