2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه ایشون آقاست 😨 خوب شد گفتین ..ممنون

بله آقاست .از این به بعد اول باید کاربری ها رو چک کنیم .تو اینجا هم ما خانوما یه حریم خصوصی واسه خودمون نداریم متاسفانه

الهی و ربی من لی غیرک. 
نه دلیل دارم اتفاقا ارتباط خیلی کم بهتره اکه با خیلیا دوست باشی ممکنه بکن بیا ضامن من شو برای وام یا ...

خب میتونید باهاشون دوستیتونو کم رنگ کنید 

ولی دلیل نمیشه از همه فراری باشید

برای شخصی که نمیداند به کجا میخواهد برود ، باد موافق وجود ندارد 😏
بله آقاست .از این به بعد اول باید کاربری ها رو چک کنیم .تو اینجا هم ما خانوما یه حریم خصوصی واسه خود ...

بله درست میگین ..متاسفانه 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

بستگي داره كي باشه...

ولي در كل اهل رفت و آمد نيستم

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
خب میتونید باهاشون دوستیتونو کم رنگ کنید  ولی دلیل نمیشه از همه فراری باشید

نه معتقدم فقط با ادمهای خیلی خیلی باشعور و امتحان شده من یه دوست دارم همیسه بهش پول قرض میدم و اونم یر وقت بهم پس میده

نه معتقدم فقط با ادمهای خیلی خیلی باشعور و امتحان شده من یه دوست دارم همیسه بهش پول قرض میدم و اونم ...

عجب

یبار ضامن یکی از همکارا شدم قسطاشو پرداخت نمیکرد و حسابم هر ماه مسدود میشد منم میرفتم دم درشون تا بب ...

عجب آدمایی😕😕😕