2777
2789
عنوان

مشکل با خانواده همسر

70 بازدید | 4 پست

تو عقدم هنوز و شوهرم واقعا دوس دارم اونم همین طور از اواسط تعطیلات سر یسری مسائل دعوت کردن خانوادم که ما اونارو دعوت کردیم ولی زحمت ندادن خودشون یه احترام بزارن پدر و مادر من و یسری دیگه کارای مادرشوهرم نمیرم اون سمتا🥺🥲شوهرمم بعد مسافرتی که با خانواده خودم داشتیم دیگه ندیدم همش میگه بیام ببینمت بیام دنبالت ولی برا اینکه خانوادش نبینم بهانه میارم،خیلی سخته واقعا دلم خیلی گرفت یهو واقعا درسته میگن خانواده طرف هم شرطه الان به خاطر اونا از خودشم فاصله گرفتم 😭🥲چیکار کنم راه حلی داره شما با خانواده های بد شوهر چطور برخورد میکنین

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بگو اون بیاد خونه شما

خیلی کشوندمش اینجا دیگه روش نمیکنه نمیخوامم یدونه خوشم نمیاد خانوادش ببینم ولی واقعا دست دلم‌نمیره ببینمشونم با کارایی که کردن این فکر میکنه نسبت به خودش سرد شدم🙃🥲😕

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کشوندمش اینجا دیگه روش نمیکنه نمیخوامم یدونه خوشم نمیاد خانوادش ببینم ولی واقعا دست دلم‌نمیره ب ...

شاید شرایط دعوت کردن نداشتن عزیزم یا کلا اینطورین برو بخاطر همسرت

شاید شرایط دعوت کردن نداشتن عزیزم یا کلا اینطورین برو بخاطر همسرت

اخه شرایط خیلی بدی برا اونم دلم میگیره دوتا جاری تو عقدیم خانواده من دوم عید از روی ادب رفتن عید دیدنی که بزرگترن دعوتشونم کردن همشونو خونمون 

بعد خانواده جاریم که فامیلن اصلا نیومدن عید دیدنی سوم عیدم دعوتشون کردن 🙃چقدر منم کوتاه بیام تازه همه مهمونی خانواده جاریمم من کارارو کردم مهموناشون راه انداختم واقعا خسته شدم احساس میکنم خر فرضم کردن