2777
2789
عنوان

پسرخاله شوهرم

187 بازدید | 15 پست

پسرخاله شوهرم خیلی پسر موجه و خوبیه و فکر میکنم روحیاتش خیلی به خواهر مجردم مبخوره قصد ازدواجم داره نمیدونم چیکار کنم باخواهرم اوکی بشن روم نیست مستقیم خواهرمو پیشنهاد بدم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت بگو بچه بهش....مثلا تو نمیدونی...

اتفاقا گفتم ولی شوهرم میگ من دخالت نمیکنم فردا  هرکدوم خوب یا بدی بشه از چشم من ببینن

خب به شوهرت بگو پیشنهاد بده بهش

یه بار فقط تو حالت شوخی بهش گقت بیا باجناق خودم شو اونم خندید گفت خیلی هم خوب شاغلم که هست

ولی بیشتر انگار به شوخی گرفت

خواهر شما را، پسر خاله همسرت ندیده؟؟ اگر دیده باشه بلاخره، خودش اگر خواسته باشه اقدام میکنه

امشب دیدن باهمم مافیا بازی کردیم نمیدونم چی بشه دیگ

اتفاقی رو ب رو کن یک بار 

شاید خوش گفت یا حداقل این دفعه گفتید خودش بیشتر تمایل نشون داد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ازشوهرت بخواه بهش بگه بگو ی مدت با هم اشنا بشن اگ اوکی بود باهم ازدواج میکنن

میگ دخالت نمیکنم منم روم نمیشه ب شوهرم اصرار کنم ولی خیلی دوست دارم این اتفاق بیفته

اتفاقا گفتم ولی شوهرم میگ من دخالت نمیکنم فردا هرکدوم خوب یا بدی بشه از چشم من ببینن

خودت بگو ...خیلی با سیا ست....مثلا ممد آقا خواهرم خیلی خاسگار داره..میترسم قبول کنه یکیشونو....ولی راستش من دوست داشتم تو و ابجیم قسمت هم بشید ...یجوری ک ابجیم نفهمه ک‌من گفتم یه مدت باهم حرف بزنید...از اونورم با آبجیت هماهنگ کن ک مثلا نمیدونه هیچی

اتفاقی رو ب رو کن یک بار شاید خوش گفت یا حداقل این دفعه گفتید خودش بیشتر تمایل نشون داد

امشب اتفاقی رو ب رو شدن بازی هم کردیم خوب بودن ولی خوب نمیدونم اتفاقی افتاد یانه

ولی خواهرم خوشش اومده بود

خودت بگو ...خیلی با سیا ست....مثلا ممد آقا خواهرم خیلی خاسگار داره..میترسم قبول کنه یکیشونو....ولی ر ...

وای نه من عمرا بتونم اینجوری بگم

مادرشوهرم دختر همسایه روو پیشنهاد داده پسره هم گفته نه زیادی مذهبی و خشکه ولی خوب مادرشوهرم اصرار داره برن خواستگاری براش،من اگه چیزی بگم فکر میکنن بخاطر خواهر خودمه ک میگم