2777
2789

صدقه دادم ،تمام انرژی های منفی رو ی کاغذ نوشتم

آهنگ گوش دادم

روضه گوش دادم هیچ جوره حالم خوب نشده حالم یجوریه انگار قراره یه اتفاق بد بیوفته

البته مدتهاست اضطراب همرامه امشب یه جور بد حالم بده

۱۳ روز مونده به پریودم

ممکنه بخاطر دوران pms باشه آخه خیلی وقتا تو دوران قبل پریود ده روز قبلش این شکلی میشم حالت افسردگی وترس اینکه دیگه حالم براهمیشه اینجوری میمونه

قبلنا گریه میکردم بهتر میشدم ولی الان گریمم نمیاد یا اگرم بیاد دیگه آرومم نمیکنه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۵ آیه قرآن بخون یا دو رکعت نماز بخون هدیه اش کن به امام زمان 

آروم باش عزیزدلم خدا همراه ماست خدا مواظب ماست قرار نیس یچ اتفاق بدی بیفته به قلبت دلهره نده که بی مورده 

Pmsمنم اینجوری میشم

سه روز دیگه شروع میشه آخه

ده روز قبل از پریود میشه pms درسته؟

وسواسی هم شدم؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

الا بذکر الله تطمئن القلوبحسبی الله و نعم الوکیللا حول و لت قوه الا بالله این ذکر ها هم برای آرامش خ ...

چشم ممنون عزیزم

۴۵ آیه قرآن بخون یا دو رکعت نماز بخون هدیه اش کن به امام زمان آروم باش عزیزدلم خدا همراه ماست خدا مو ...

خیلی وقته عزیزم اضطراب همرامه😔😔دارم تحملش میکنم وکنار اومدم باهاش

ولی امشب بدجور طاقت فرساست البته چیز جدیدی نیس تو دوران قبل پریود این حالی میشم ولی هنوز تایمش نرسیده براهمین یه کم هول کردم

برو روانپزشک.هورمون های عصبیت به هم ریخته

من منکر و مخالف دعا اینا نیستم ولی عقل حکم میکنه بری دنبال علتش

دارو هم میتونم بهت معرفی کنم دو سوته آرومت کنه ولی ترجیح میدم زیر نظر دکتر باشه

کجای رشت دنبالت بگردم...

نگران نباش به خاطر تغییرات هورمونیه

وای خدا خیلی وحشتناکه این حال هرماه تجربش میکنم ولی امشب بدجور هول کردم🤕

الان مقداری با دلداری دادن شما عزیزان دلهره ام کمتر شد ولی قلبم هنوز تند میزنه