2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوازدهم رفتیم جنگل

چون داداشم سیزده بدر شیفت بود ماشین هم نداشتیم طبیعتا

بعد سیزده ابجیام با خانوادهاشون اومدن خونه ما تا ۶بودن و رفتن

حیاطمون بزرگه 

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

ما کلا تو ماشین بودیم داشتیم از مسافرت برمیگشتیم

مث نقی اینا جایی سیزده بدر نکردین؟😂

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

از روز سیزده بدر معده درد شدید گرفتم آنقدر حرص خوردم .مهمون مادر شوهر بودیم نوه خواهر شوهرم ماشاالله تپله روزش نخوابیده بود شب همش تلو تلو زمین میخورد .مادر شوهرم برگشت به مادر بچه گفت بردیش خونه براش اسفند دود کن .اون شب غریبه توشون من بودم وقتی این حرف رو زد انگار یه پارچ آب سرد ریختن رو سرم من اصلا چشمم شور نیست و خدا می‌دونه چقدر اون بچه رو دوست دارم الان چند روزه زخم معده م باز اوت کرده تا عمر دارم مادر شوهرم رو نمیبخشم

از روز سیزده بدر معده درد شدید گرفتم آنقدر حرص خوردم .مهمون مادر شوهر بودیم نوه خواهر شوهرم ماشاالله ...

وااا،چه فکرا میکنید شما،مگه سپنج رو فقط برا غریبه ها دود میکنن،گاهی حتی بچه به چشم مادرش هم شیرین میاد.من همیشه تو خونمون دود میکنم

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
الان چرا یادت افتاد

چه میدونم یهو یادم افتاد آنقدر تنها بودیم دخترم ۴ سالشه داشت دیوونه میشد بردمشمغازه خوراکی بگیره همه سوپری ها تعطیل بود آنقدر رفتیم تا یکی پیدا کردیم خیلی برای خودم و دخترم ناراحت بودن