2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

69 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها ...من امشب اومدم بایکی از ترس های شدید زندگی ام صحبت کنم اونم زایمان بچه ها ۲۷سالمه بچه دوست دارم اما قلبم مشکل داره می‌ترسم بچه هم مثل خودم بشع تازه می‌ترسم اصلا دووم نیارم یه بلایی سر خودم یا بچه بیاد یااصلا ویارهای بد داشته‌ باشم میکم کسی مثل من بوده آیا؟! 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
تحت نظر دکتر باردار شو اگه دارویی استفاده میکنی باید بهش بگی... دوران بارداری سخت ولی شیرینی های خود ...

دکترمیگع ایرادی نداره مشکلم تقریبا درمان شده داروهم مصرف نمیکنم اماهمش میگم نکنه یه چیزی بشه 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترمیگع ایرادی نداره مشکلم تقریبا درمان شده داروهم مصرف نمیکنم اماهمش میگم نکنه یه چیزی بشه

افکار منفی و وسواسی فکری و استرس و اضطراب خودش نمیزاره باردار بشی تازه اگه بشی شرایط برات سخت تر میکنه 

افکار منفی و وسواسی فکری و استرس و اضطراب خودش نمیزاره باردار بشی تازه اگه بشی شرایط برات سخت تر میک ...

آره خیییلی واقعا افکارم منفی هست میدونی همش میکم نکنه خدای نکرده توغربالگری مشکلی باشه خیلی تواین مورد ترسیدم

آره خیییلی واقعا افکارم منفی هست میدونی همش میکم نکنه خدای نکرده توغربالگری مشکلی باشه خیلی تواین مو ...

چرا باید خدای نکرده مشگلی داشته باشه... البته بچه اول همه این استرس دارن ولی باید کنترلش کنی

چرا باید خدای نکرده مشگلی داشته باشه... البته بچه اول همه این استرس دارن ولی باید کنترلش کنی

ان شاالله اینطور باشه شمامامان شدی،؟ 🌱

بله عزیزم 18 سال پیش

میکم وقتی باردار بشیم چقدر وزنمون میره بالا؟ بعدزایمان همش میره؟

بستگی داره یکی 9 ماه ده کیلو اضافه میکنه شایدم کمتر شایدم بیشتر

خب بعد زایمان کنیم همش میره؟