2777
2789

چند روز پیش بی دلیل جاریم و برادرشوهرم دعوا راه انداختن و برادرشوهرم میخواست منو بزنه که یکی از دوستامون جلوشو گرفت یعنی به قدری بی احترامی کردن بهمون که تو شک بودیم ( همش میگفتم آخه چرا چیکار کردم) جاریم یه حرفایی به من و خانوادم زد هنوز نتونستم هضمش کنم شوهرشم پشتش بود حرفاشو تایید میکرد به شوهرم گفتم به خاطر ابرو پدر و مادرت چیزی نمیگم ولی کلا قطع رابطه میکنم باهاشوم به شوهرمم گفتم میدونم برادرته ولی یه ماه اینا باهاش حرف نزن سرسنگین باش به خودش بیاد دیگه بی دلیل به کسی توهین نکنه و گفتم نمیخوام دیگه حرفی راجبشون بشنوم…. یه هفته نگذشته میبینم برادرش زنگ میزنه باهم یه خوش و بش میکننن ازش پرسیدم اشتی کردید؟ از برادرت نپرسیدی دلیل اون رفتارشون چی بود؟ گفت نه اونو انداختم تو راحت بشی منم گفتم ننداختیش چند وقته یه جوری باهم خوبید انگار هیچ بی احترامی به تو و زنت نشده دعوامون شدت گرفت سیلی زد به من باباشو صدا کردم باباش گفت برادرشو بندازه منم میگم اخه نمیگم که بندازه یکم سرسنگین باشه برادرش به خودش بیاد یاد بگیره احترام برادر و زن برادر بزرگ تر رو باید نگه داره هیچی دیگه دعوامون شد😭😭زنگ زدم با مادرم درد و دل کنم یکم آروم شم همم بپرسم زیاده روی کردم یا نه برگشته بهم میگه درد خواهرت کمه تو ام اضافه میشی میگم چه ربطی داره خب منم دارم نابود میشم دیگه

نمیدونم که جاریم دوساله اومده اصلا با من خوب نیست به چشم هوو بهم نگاه میکنه هر بی احترامی که به فکرتون بیاد این دوسال کرده بهم خسته شدم دیگه شوهرشم پشتش وایمیسته

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

عزیز دلم،بهترین کار اینه تو خودت رو بکشی کنار و اصلا وجود هیچ کدومشون برات مهم نباشه

اصلا به درک که شوهرتون با داداشش صمیمی تر بشه یا نشه،جاریت رو هم کلا ول کن

چون اینطور که معلومه اوضا خانواده شوهرت خیطه

پس کلا ول کن

و خودت رو بچسب

احتمال اینکه جاریت ام اینطوری میکنه باهات

یا شما زیادی خوبی،و حسودی میکنه یا کلا آدم‌مریضیه

پس بهترین کار ول کردن این آدماست

و شما خودت مهمی،و نه هیچ کسی دیگر

به خودت بیشتر برس

به هیکلت

به زیباییت

به سلیقه‌ و همه چیت برس

چون همه‌ی اینا رو ماملن منم تجربه کرده

و تنها راه حل نادیده گرفتن هست

نادیده گرفتنی که کلا ول کنیا

حتی فکر ام نکنی

عزیز دلم،بهترین کار اینه تو خودت رو بکشی کنار و اصلا وجود هیچ کدومشون برات مهم نباشهاصلا به درک که ش ...

عزیزم اصلا نمیشم فکز نکنم جاریم انگار مریضه نمیدونم چه طوریه دوشخصیتیه به دفعه قاطی‌ میکنه خودشو روی من خالی میکنه… تا الان چندین بار اینکارارو کردن من چند روز ناراحت شدم از یادم بردم ولی الان دیگه از یادمم نمیره نمیخوام صدای برادرشوهرمو پشت گوشی بشنوم میگم خب باهاش در ارتباطی بیرون حرف بزن بیرون ببینش روزی دوساعت خونه ای بگو زنگ نزنه من حساس شدم اسمشو میشنوم عصبانی میشم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا نمیشم فکز نکنم جاریم انگار مریضه نمیدونم چه طوریه دوشخصیتیه به دفعه قاطی‌ میکنه خودشو روی ...

خیلی عذرمیخوام،ولی فک‌کن‌جاریت یه سگ هاره

بذار هاف هافشو بکنه 😂

خودت مهمی

به‌شوهرتون هم نقطه صعف نشون ندین

به جهنم اصن بره اسم داداششو تتو کنه

بیخیالش باش

عقل و منطق‌میگه حق با شماست

که به شوهرتون گفتین یکم سر‌سنگین باش،ولی اینطور که معلومه پشتتون نیست

اگر یه مرد واقعی بود

میزد برادرش و خانومشو لت و پاره میکرد

یا حتی خودش میگفت که کات کنیم

ولی عوض این کارا،بیشتر از قبل هم خوش و بش میکنه

ینی نمیشه روش حساب کرد

بنا بر این

شما باید رها کنین این موضوع رو

نقطه ضعف ندین دست کسی...

و اینکه فقط به فکر خودتون باشین

یه روزی تووی اینده میفهمی چقدر اشتباه بوده که حتی گذاشتین روی شما اثر بذاره و حتی ۱ ساعت فکرتون رو درگیر کردین...

ولی کم کم با سیاست یا هر چیز دیگری

به شوهرتون بفهمونین که زنِ هر مردی،مهم ترینه!

ادامشو توی بعدی بنویسم براتون

عزیزم اصلا نمیشم فکز نکنم جاریم انگار مریضه نمیدونم چه طوریه دوشخصیتیه به دفعه قاطی‌ میکنه خودشو روی ...

آره داشتم میگفتم

کم‌کم با شوهرتون

حرف بزنین

از هر راهی شده بهش بفهمونید که

زن و بچه مهم تر از برادر و فلانه!

ولی یه طوری نگین که طرف مقابل گارد بگیره...

مثلن بهش بگین یا یاد بدین که

تووی هر مسئله ای

آقا باید طرف خانومش رو بگیره

و این جور مسائل رو بهش به طور غیرمستقیم یاد بده

و این خودش حوصله و صبر میخواد

شمام باید اروم آروم بهش یاد بدین

که پشت شما باشه

چون با این توصیفی که داشتین

در حالت عادی باید همسرتون مقابله میکرد با برادرش

ولی خب دیگه...

آره داشتم میگفتمکم‌کم با شوهرتونحرف بزنیناز هر راهی شده بهش بفهمونید کهزن و بچه مهم تر از برادر و فل ...

مرسی که وقت گذاشتین برام ممنون ولی نمیدونم که میتونم عوضش کنم یا نه

حرف مادرمم ناراحتم کرد بهم میگه کوتاه بیا درد خواهرم کمه مگه ( خواهرم بیماری پانیک داره تازه ازدواج کرده موقع ازدواج گفته بودن به شوهرش شوهرشم قبول کرده بود حتی گفته بودن بریم دکتر بپرس گفته بود لازم نیست الان مریضیش دوباره زده بیرون شوهرش عصبانی شده که اینطوری نمیدونستم خب من چیکار کنم منم آدمم منم زندگی دارم ناراحت میشم دیگه)