اصلا من کاری به خواهر شوهرم نداشتم خواهر شوهر دومیم از اولی پرسید چه مارکی اون نگفت گفت نمیگم مهسا فردا میره میخره اصلا من موندم من اصلأ تو بحثشون شرکت نکردم.نمیدونم چرا اینطورین و اینطوری حرصم میدم الان اومدیم خونه اروم قرار ندارم حالم خوب نیست انگار.
خیلی بی ادبانه جواب داده میتونست بگه نمیدونم یا اسمشو یا م رفته برات بعدا میفرستم تو گوشی
البته اگه نمیخواست جلوی تو بگه
نه اینکه قشنگ و واضح اسم تورو بگه
فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من دلم داره میترکه کاریم باهاشون ندارم کرم میریزند نمیدونم چه کار کنم اصلا نمیرم بیامم زنگ به گوشی ش ...
شوهرت متوجه شده؟
فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
میگه ولشون کن حرف باد هواست انقدر خودتو بخاطرشون عذاب نده تو برام مهمی.ولی من از درون دارم میترکم و ارومم نمیشم هروقت از خونه پدر شوهرم برمیگردیم من آرامبخش میخورم تا فردا میخوابم انقدر رو مغزمن نمیتونمم نرم پدر شوهرم شوهرم پسر اولیه همش باید ببینتش و میگه باید با زنت بیایی
باشه توهم جوابشو بده. البته من اینو تست کردم که ادم هایی اینجوری تا زمانی که جلوشون کوتاه میای حسابی پرو تر میشن و میتازونن. همین که جوابشونو میدی و میفهمن توهم زبون داری دیگه احتیاط میکنن
من چه کار کنم دلم اروم بشه دلم داره میترکه واقعا داره قلبم منفجر میشه داره از هم میپاشه
ببین حالا موضوع مهمی نبوده که تو ذهنت انقدر بزرگش کردی. طرف انقدر دلش سیاه و از حسادت چشم دیدنتو نداره که اینجوری میخواد خودشو اروم کنه. کسی که تو ذهن خودش این موضوع میگذره که اگه اسمشو بگم فلانی میخره یعنی خیلی از نظر روحی داغون. وگرنه ادم نرمال میگه اصن فلانی هم بره اون کرم و بخره چی میشه مگه. خودتو درگیر بازی این ادم ها نکن. زندگیت الکی الکی واسه ادم های بی ارزش تلخ میشه
اشتباه کردی و حقته اگه دفعه دیگه هم بهت تیکه بپرونندختر مگه زبون نداری دفاع کنی از خودت؟؟همونجوری شو ...
من میریزم تو خودم اونا اخه ۳تا زنن من تکم دهنمو صاف میکنند جنسشون خرابه و خواهر شوهر کوچیکم خیلی پاچه پارسا جوری که هرچی بگی جرت میده خونه پدر شوهرم من برگه رو اپن بود خوردم خنده خنده گفت خوب برگه های خونمونو تموم کردینا اصلا من مونده بودم