2777
2789

یه آشنای دوری ارث پدری بهش رسیده می دونه و مطمعن هست پدرش سال ها قبل از یکی چیزی دزدیده میگه به خاطر همون شک و شبهه می خوام صرف نظر کنم از ارثیه ام هر چی می گم با صدقه و خمس و... رفع میشه به دلش نیست 

کسی می دونه چه جوری میشه خیلییی می ترسه از طرفی هم مال باخته فامیل خیلی نزدیکشون بوده پای خانواده اش درمیون نمی تونه اون مال ببره پس بده بگه کار پدرم بوده بحث آبرو و محیط کوچیک و... درمیون 

مطمئن نیستم زنگ بزنه ۰۹۶۴۰۰ بپرسه ! اما اگر حق الناسه باید راضی بشه طرف 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئن نیستم زنگ بزنه ۰۹۶۴۰۰ بپرسه ! اما اگر حق الناسه باید راضی بشه طرف

خدابیامرز یه کاری کرده از یه طریقی دخترش فهمیده 

میگه چرا من جلو بیافتم خانواده شوهرم بفهمه و تمام محل خبردار بشن رنجشو به دوش بکشم ترجیح میده کلا یه گوشه بشینه نگاه کنه حتی مال و اموال هم برادر خواهراش بردارن 

خدابیامرز یه کاری کرده از یه طریقی دخترش فهمیده میگه چرا من جلو بیافتم خانواده شوهرم بفهمه و تمام مح ...

همون حق الناس به گردن پدرشه ، حالا دخترش بره بپرسه ببینه با این ارث چکار کنه ! زنگ بزنه بپرسه خیلی بهتر بهش میگن !

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱