پسر من ۹ماه و ۶روزشه رفتارش فکر منو درگیر کرده هر چی از رو زمین برمی داره برعکس بچه های دیگه اصلا تو دهنش نمیذاره فقط باهاش بازی میکنه بعدشم میندازه یه گوشه هر چیم جلوش بذارم اصلا برنمی داره بخوره خودم باید تو دهنش بذارم ولی از سه ماهگی خودش شیشه شیرشو میگیره هر وقتم میبینتش دستاشو باز میکنه جیغ میزنه شیشه رو بهش بدیم شیر بخوره
من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳ خدایااااااا شکرتتتتت