sogand_nafas مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 14 عنوان به کمک نیاز دارم 40 بازدید | 5 پست بچه ها برای رمانم شخصیت دختر و پسر میخوام ترجیحا دو سه تا دختر و دو تا پسر فرق نداره چه شکلی باشن فقط میخوام شخصیت های واقعی باشن کسی رو سراغ دارید که معرفی کنید؟ 1404/01/17 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 28428 یعنی چی اتفاق واقعی زندگی میخوای بنویسی من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
sogand_nafas مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 14 چجوری یعنی؟ ظاهر و اینا مهم نیست فقط اسم یه فرد رو میخوام که بتونم دنبال چند تا عکس بگردم
sogand_nafas مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 14 یعنی چی اتفاق واقعی زندگی میخوای بنویسی نه میخوام یه رمان بنویسم ولی دنبال شخصیت هاش هستم میخوام شخصیت هاش جوری باشه که بتونم ارشون عکس و فیلم داشته باشم مثلا مثل بازیگر این مدلی
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 28428 نه میخوام یه رمان بنویسم ولی دنبال شخصیت هاش هستم میخوام شخصیت هاش جوری باشه که بتونم ارشون عکس و فی ... عزیزم رمان اسم روش ولی این که شما میگید دیگه کتاب واقعی ی انسان به روایت کنید مثل کتاب شهدا هامون رزمنده ها من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم