2777
2789
عنوان

سل خطرناکه

172 بازدید | 8 پست

سل چقد واگیرداره.؟  یکی از بستگان سل داره قراره فردا ببریمش دکتر با ماشین خودمون.  راه هم طولانیه 6 ساعت بعدم احتمالا تو یه خونه باشیم تا یه هفته.  خطرناکه؟ خیلی میترسم ولی بقیه براشون مهم نیس

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا این باید ایزوله بشهپشت رو مثل زمان کرونا پلاستیک بزنید

وای یعنی در این حد یا خدا اینا اصلا رعایت نمیکنن شوهرمم بی خیال من چیکار کنم بچه ام یه وقت نگیره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

واگیر داره خودتون هم باید تست بدید

ویروسش هم تو بدنتون هست ممکنه یه زمانی شمام ضعیف یا شدید بگیرید

ازش فاصله بگیرین جاشو جدا کنین ماسک بزنید

دو هفته دارو میخوره دیگه بعدش واگیر نداره تاشش ماه هم باید دارو مصرف کنه.شمام اگر بچه زیر شش سال دارید ک با ایشون در تماس بوده باید دارو بخوره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

وای یعنی در این حد یا خدا اینا اصلا رعایت نمیکنن شوهرمم بی خیال من چیکار کنم بچه ام یه وقت نگیره

حتما برید بهداشت بهتون توضیح بده شوهرتون اگر باهاش بوده حتما باید تست خلط بده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

شوخی می‌ کنی خیلی شدید. واگیره اگه تو یه ماشین باشید همتون میگیرید خیلی جرات داری.

چیکار کنم حتا اگه من و بچه امم نریم شوهرم و چیکار کنم خدا به دادم برسه