2777
2789

چون خیلی وقتا ازشون کمک گرفتیم خیلیامون هم توی سوالاتی در مورد روابط با شوهر و اکس و نامزد ازین چیزا 

هم خودم چند بار راجب ماشین و فنی ماشین حتی کمکم کردن 

واقعا جز اون دسته اقایونی که درخواست میدن و قشنگ معلومه هدفشون چیه ! که قبول نمیکنم هیچوقت 

بعضیاشونم واقعا حضورشون کمک کنندس 

نمیدونم چرا بعضی کاربرا انقدر مخالفت دارن انگار مثلا استخر زنونس مرد میاد تو تاپیک ی جوری واکنش میدن ک بنده خدا ها خودشونو زن جا میزنن 

سوال مزخرف احتمالی یه عده مریض:

خیر من زنم خودم 😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکلی ندارم بجز اونایی که درخواست میدن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

موافقم باهات

واقعا چیه مگه 

اگه تاپیکت انقد زنونس و شخصیه اصلا نذار 

یه جوری بعضیاشون میزنن چمیدونم مدیونید اگه اقا باشید بیاید تو 😆

بعد مثلا در مورد پریود سوال گذاشته 

انگار مثلا اقایون اینجا چشم و گوش بستن پریود ببینن تحریک میشن !

منم مشکلی ندارم بجز اونایی که درخواست میدن

دقیقاا

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

منم موافقم بودم ولی تعداد عوضی هاشون بیشتر از اذم بودن هاشونه

طرف اومده تیک جنسی انداخته باهاش دعوا میکنم میگه اگ بدت میومد، نمیومدی تو سایت راجب بیماری بدن حرف بزنی 😑

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من مخالفم به شدت چه راهنمایی؟ 

اصلا چرا یه مرد اینجا باشه؟ توی بحثای زنونه

ببینم کسی درخواست داده راحت رد میکنم برام مهم نیست 

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

من حتی دیدم خانم خودشو جای آقا اکانت زده

بعد اومده درخواست داده به خانما بعد دیگه سایر ماجرا 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌