2789
عنوان

چادر یا مانتو؟

2813 بازدید | 65 پست

نامزدم میگه خیلی علاقه داره که من چادری بشم ولی خودش از دیدن خانومای ارایش کرده و اون هایی که تیپ چندان با حجابی ندارن بدش نمیاد تعریفم میکنه گاهی ازشون !اعتراضم که میکنم میگه که تو بددلی!شما جای من بودین چیکار میکردین؟!چجوری بهش ثابت کنم این بددلی نیست اصلا حرف من رو قبول نداره از طرفیم خیلی دلخورم که براش حرفم اهمیت نداره...چادری شم؟؟؟

به خاطر هیچکس خودت رو عوض نکن.ببین خودت چی دوست داری.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به خاطر هیچکس خودت رو عوض نکن.ببین خودت چی دوست داری.

من که چادر دوست ندارم ولی حاضرم به خاطرش بپوشم اما اینکه خودش هوای چشماشو نداره ناراحتم میکنه حرف و عملش یکی نیست 

من شوهرم سرگرده ولی مانتوییم.دوست دارم راحت باشم حرف هیچکس برام مهم نیس حتی شوهرم بهش گفتم اگه دوس نداری منو.طلاقم بده‌من عمرن چادر بپوشم‌.نجابت به چادر نیست‌‌.ولی بی حجابم نیستم

من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒

اصلا به هیچ عنوان چون بعدا پشیمون میشی  تازه خودش تعریف میکنه بعد شما چادری بشی امان از مردها والله 😆😆😆😆😆😆😆

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

چون خودش اینجوریه همه رو نگاه میکنه فکر میکنه توام اگه مانتو تنت کنی همه مردا مثل خودش هیز بازی درمیارن برات.به خاطر همین دوست داره زن خودش پوشیده باشه 

ببخشید رک گفتم ولی واقعیته

يعني چي چادري بشم؟؟؟؟ مگه وقت خواستگاري چادري بودي؟ شايدً اذيتت ميكنه نگاه ميكنه ميخواد حرصتو در بيا ...

نه اتفاقا خیلی بی حجاب بودم ولی به خاطرش تا الان هم باحجاب تر بودم هم ارایشم کمتر شده فکر کنم خوشی زده زیر دلش یا زیادی بالا بردمش اصلا تجربع نداشتم تو این چیزا خودم خرابش کردم فکر کرده کیه حالا توش موندم