2777
2789

نفهمیدم چجوری مالیده شد در واقع موقع خروج از پارک اینجوری شد اومدم خونه یه لحظه به ماشینم نگاه کدوم دیدم لکه افتاده جلوی سپرم یه چیزی مثل کشیدگی روی سپر

ابر خش گیر رو یه کم مرطوب کردم کاملا رفت حتی خراشم نیفتاد فقط رنگ سپرش بود که به سپرم گرفته بود و با ابر پاک شد

من نگرانیم برای اون ماشین هست 

رفتم دیدم نبود سرجاش

بنظرتون ماشینش خیلی آسیب دیده یا نه با توجه به اینکه خراش نیفتاده رو ماشین من 

یه مالیدگی جزئی بوده

شاید کسی به شما زده مگه میشه بزنی نفهمی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم اصلا برخوردش خیلی کم بود متوجه نشدمبا ابر رفت کاملا حتی خطم نیفتاده بود رو ماشینم

نمیدونم واقعا ایده ای ندارم اگه میتونی پیداش کن حق الناس گردنت نمونه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
نمیدونم واقعا ایده ای ندارم اگه میتونی پیداش کن حق الناس گردنت نمونه

آخه چجوری پیداش کنم 

مطمئنا چیزی نبود ولی

وگدنه ماشینم حداقل خط میفتاد

حتی خط هم نیفتاد

همینطور اتفاقی اونجا پارک بوده حتما

تلاشتو بکن ان شاالله پیدا میشه . چهار بار سوره اذا جا..... بخون پیدا شد یکی دیگه بخون .  . البته سایت پاسخگویی به احکام شرعی تو گوگل بزن کاربر انلاین و مشاوره هم داره راهنماییت میکنن . شماره ۰۹۶۴۰۰ هم هست هم احکام هم مشاوره☺️