2777
2789
عنوان

یچیز عجیب تو کنکور

159 بازدید | 13 پست

جالبه ینفر تو هشت نه ماه با پایه ی ضعیف میخونه و پزشکی میاره ولی ینفر سه چهار سال پشت میمونه بازم نمیاره.. جفتشونم زیاد میخونن..

رفیق پسرم رتبه پارسالش ۲۰۰ هزار کشوری شد. یسال پشت موند از تیر بکوب خوند الان پزشکی شیراز میخونه..

از طرفی رفیق دیگم از کنکور دور بوده چند سال رشتشم ریاضی بوده.. بعد سه سال تونسته دندون قبول شه..

واقعا چرا اینجوریه؟چرا بعضیا تو چندماهم قبول میشن ولی بقیه سه چهار سالم ک پشت میمونن نمیتونن پزشکی بیارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کنکور نیاز به دیسیپلین داره ،برنامه ریزی و تلاش ، تجزیه و تحلیل روزانه و اصلاح ایرادات ، تلاش ، تست ، تلاش ، تست ، و به تایپ شخصیتی هم ربط داره ، به علاوه شما که توی خونه اون فرد نیستی ، نمیشه مطمئن بود کی بیشتر تلاش کرده

کلید همش همین ۲ تاست،

تداوم،تداوم،تداوم،تداوم،تداوم،تداوم،تداوم،تداوم،تداوم

برنامه،برنامه،برنامه،برنامه

تجربه بیش از ۶ ساله بنده،

با همینا یه شاگرد هایی رو رسوندم،که خانوادهاشون بهشون به چشم یه موجود بی مصرف نگا میکردن

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

کلید همش همین ۲ تاست،تداوم،تداوم،تداوم،تداوم،تداوم،تداوم،تداوم،تداوم،تداومبرنامه،برنامه،برنامه،برنام ...

من میترسم یسالو بخونم ولی پزشکی نیارم.. جلو بقیه ضایع بشی بَده😐

کنکور نیاز به دیسیپلین داره ،برنامه ریزی و تلاش ، تجزیه و تحلیل روزانه و اصلاح ایرادات ، تلاش ، تست ...

اونی ک سه سال خونده رشتش مهندسی بوده و ریاضی فیزیکش عالی بود.. سه سال رفته داخل زیرزمین خونشون بکوب خونده😐رتبش شده ۴۰۰

من میترسم یسالو بخونم ولی پزشکی نیارم.. جلو بقیه ضایع بشی بَده😐

من تو ۳ ماه اوردم،

تو توی ۱ سال نیاری؟

میاری،

من یه مورد هایی رو دیدم،

که شرایط اونا رو ببینی،کرکای ادم میریزه،

طرف داخل طویله حیوانات کل ۱ سال رو درس میخوند،چون جا درس خوندن تو خونه روستاییش با خواهر و برادراش رو نداشت،

ولی اخر تونست،پزشکی شهرش رو بیاره دولتی،

برا انسان،چیزی ناممکن نیست،

ما تنها موجود این اکوسیستم هستیم،که میتونیم برا قوانین طبیعت،غلبه کنیم

چون وجود و انقراض ما به اکوسیستم اسیبی نمیرسونه

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم