2777
2789
عنوان

جراحی حنجره برای زیبایی صدا

| مشاهده متن کامل بحث + 11459 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه باشه خیلی عمل خوبیه 

نمی دونید برای مردی که صداش مردونه نیست زندگی جهنمه وقتی تلفن می کنی و با وجود این که مرد هستی بهت می گن سلام سرکار خانم اون لحظه آرزو می کنی که ای کاش هرگز به وجود نمی اومدی وقتی مرسی بقالی خرید کنی یه طور باهات حرف می زنن که خدا اون روزو نیاره کم مونده بهت بگن چه طوری عمویی چند سالته وقتی آدم نوجوونه خیلی نمی فهمه ولی وقتی پا به سن می ذاره می بینه که چه قدر صداش زنندست وقتی داره از پایان نامه کارشناسی ارشدت دفاع می کنی ترجیه می دی حرف نزنی چون تو دانشگاه استاد ها ریشخندت می کنن هر چه قدر هم که کارت خوب باشه 

توی اینترنت خیلی راجع به این عمل نوشتن ولی هیچ کس نگفته کجا این عملو انجام می دن اگه کسی دکتری می شناسه معمرفی کنه واقعا احتیاج دارم من برای زیبایی و این حرفا نمی خوام فقط می خوام صدام یه کم مردونه بشه همین که مسخرم نکنن و راجع بهم فکر بد نکنن کافیه به خدا از این زندگی خسته شدم یه جا هم که تو اینترنت شماره داده بود زنگ زدیم کلا انکار کردن اینم شانس ماست.

هر جا هم رفتم چند جلسه گفتار درمانی می نویسته می ری چند تا تمرین می ده هر جلسه هم خدا تومن پول می گیره یه دفعه می بینی بعد 20 جلسه اندازه ده تا عمل جراحی پول می دی و به گل می شینی دیگه نمی تونی ادامه بدی صدات هم هیچ فرقی با قبل نمی کنه

اگه باشه خیلی عمل خوبیه  نمی دونید برای مردی که صداش مردونه نیست زندگی جهنمه وقتی تلفن می کنی ...

سلام دوست عزیز 

منم همچین مشکلی رو دارم... سالهاست به خاطرش اذیت شدم و ذوب شدم و به خاطرش بهترین فرصت های زندگی مو از دست دادم. متاسفانه منم به مدت ده سال گفتار درمانی رفتم و خیلی هزینه کردم. بازم درست نشد صدام. چند ساله نوبت عمل هستم اما این دکتر پرتم میکنه به اون دکتر. معلوم هم نیست کی قراره عملم کنه و احساس میکنم عمل پر خطری است و ریسک داره. برای همین همه دکترها از انجامش سرباز میزنن. کاش به فکر منم باشن... شما چی عمل نکردین.... تو رو خدا اگه دکتری سراغ دارین یا نتیجه گرفتین به منم اطلاع بدین. ممنونم دوست عزیز 

منم صدایی نازک تر از سن و نا متناسب با شخصیت خود دارم ،معلم هم هستم ،اما وقتی سرچ کردم که عمل اش چطوریه ،کاملا پشیمون شدم ،عزیزان تو کار خدا دست نبرید ،به جاش برید کلاس هایی که برلی تقویت صدا ( مثلا برای  گوینده ها می ذارن) عیب صدا برطرف میشه