اگه باشه خیلی عمل خوبیه
نمی دونید برای مردی که صداش مردونه نیست زندگی جهنمه وقتی تلفن می کنی و با وجود این که مرد هستی بهت می گن سلام سرکار خانم اون لحظه آرزو می کنی که ای کاش هرگز به وجود نمی اومدی وقتی مرسی بقالی خرید کنی یه طور باهات حرف می زنن که خدا اون روزو نیاره کم مونده بهت بگن چه طوری عمویی چند سالته وقتی آدم نوجوونه خیلی نمی فهمه ولی وقتی پا به سن می ذاره می بینه که چه قدر صداش زنندست وقتی داره از پایان نامه کارشناسی ارشدت دفاع می کنی ترجیه می دی حرف نزنی چون تو دانشگاه استاد ها ریشخندت می کنن هر چه قدر هم که کارت خوب باشه
توی اینترنت خیلی راجع به این عمل نوشتن ولی هیچ کس نگفته کجا این عملو انجام می دن اگه کسی دکتری می شناسه معمرفی کنه واقعا احتیاج دارم من برای زیبایی و این حرفا نمی خوام فقط می خوام صدام یه کم مردونه بشه همین که مسخرم نکنن و راجع بهم فکر بد نکنن کافیه به خدا از این زندگی خسته شدم یه جا هم که تو اینترنت شماره داده بود زنگ زدیم کلا انکار کردن اینم شانس ماست.
هر جا هم رفتم چند جلسه گفتار درمانی می نویسته می ری چند تا تمرین می ده هر جلسه هم خدا تومن پول می گیره یه دفعه می بینی بعد 20 جلسه اندازه ده تا عمل جراحی پول می دی و به گل می شینی دیگه نمی تونی ادامه بدی صدات هم هیچ فرقی با قبل نمی کنه