2777
2789

ما تقریبا هم سنیم مشکل اینجاس که هررر چیزی مد میشه میاد به من میگه میخوام فلان چیز بخرم اول اون میگه که من دیگه نتونم بخرم شاید به نظرتون مشکلم مسخره باشه ولی واقعا خیلی سخته برام فکر کن الان که شومیز و دامن ترند شده من واقعا میخواستم بخرم پیشش چیزی نگفتم امروز ظهر تا منو دید گفت میخوام دامن بخرم فلان مدل کفش بخرم نمیدونم چیکار کنم بهش بگم منم میخواستم بخرم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام بخر مگه طراح اختصاصی داره که طرحشو برداری خلاف باشه😑

اخه حرف میزنه ما لباس مخلی میپوشیم واسه مراسما یه پارچه ای جدیدا مد شده همه میخرن چند وقت پیش مهمونی بودیم یه دحتره تنش بود عین مال اونو با یه حالت مسخره اومد گفت من دیگه لباسم تک نیس چقدر بدم از دختره میاد شبیه من میخره در حالی که واقعا مده و همه تنشون بود

یه پارچه یه رنگ یه طرح که نیست این همه مدل هست ربطی به خواهرشوهرت نداره شما میخوای از کاه کوه بسازی ...

کامنت پایینو بخون چه ربطی به خ اهر شوهر داره چیزی که ترند میشه و همه میپوشن شبیه همه دیگه میخوای مثلا من چیشو عوض کنم

اخه حرف میزنه ما لباس مخلی میپوشیم واسه مراسما یه پارچه ای جدیدا مد شده همه میخرن چند وقت پیش مهمونی ...

اصلا توجه نکن

چقد سمه اه 

کار خودتو بکن. بهش با خنده بگو : به من نگو چی قراره بخری چون ممکنه منم نیت به خریدش داشته باشم و‌ تو‌ یه وقت فکر کنی از رو تو الگو گرفنم وقتی انقد حساسی

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨