2777
2789

وای نگو منم گرفتم چه سردرد و استخون دردی داره لامصب کلد استاپ بخور غرغره ی آب نمک مایعات گرم فراوون یک پیاز اب پز کن آبش رو بگیر باعسل بخور نخود آب هم عالیه و آب سیب و هویج

خدایا شکرت 
وای نگو منم گرفتم چه سردرد و استخون دردی داره لامصب کلد استاپ بخور غرغره ی آب نمک مایعات گرم فراوون ...

مرسی عزیزم 

این چند روزه مایعات گرم میخورم یکم بهتر شدم ولی بازم قابل تحمل نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم همینجوری شدم یک ماه هسته همش یا گلوم خوب میشه دوباره به درد میاد دوتا امپول پنی سیلین زدم خوب شدم دوباره به درد اومد دکتر بهم قرص پنی سیلین داد خودم خوب بودم تا امروز نمیدونم ربط داره یا نه ولی من تو مدرسه زیاد فریاد کشیدم دوباره الان درد میکنه چیکار کنم بگین لطفا خسته شدم دیگه

سلام منم همینجوری شدم یک ماه هسته همش یا گلوم خوب میشه دوباره به درد میاد دوتا امپول پنی سیلین زدم خ ...

من امروز رفتم سرم زدم گلوم خیلیی بهتر شد 

حتی چشمامم عفونت کرده بود خیلی وضعم خراب بود ولی بعد سرم بهتر شدم ولی بازم یکم گلوم درد میکنه ک اونم قابل تحمله