2777
2789
عنوان

تولد همسرم لطفا نظر بدین🙏🏻

131 بازدید | 18 پست

تولد همسرم ۱۵ ام بود 

سفر بود برنامه ای نداشتم

الان میخوام یه مهمونی کوچیک بگیرم

دوسه تا از دوستاش با زناشون

غذا مذا چی بپزم که خوب باشه

جوجه با قرمه سبزی در نظرمه

به مهمونا نمیگم تولده نمیخوام کادو بگیرن

همسرمم درجریان نیس قراره براش کیک سفارش بدم

اگه ایده ای دارید ممنون میشم نظر بدین🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم یا نگیر یا دونفره بگیر چون گذشته تولد و بعد هم معذب میشن که بدون کادو هستن

آخه تاریخ تولدش تایم بدیه همیشه داریم برمیگردیم از مسافرت تو راهیم بعدم دوس داره دورش شلوغ باشه بیشتر لذت میبره دوستاش باشن

جوجه که تو مهمونی تو خونه درست کنی خیلی سخته چون بندگان خدا آقایون درگیرش میشن تا میذاری سرمیز هم ولرم شده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
وای باز خوبه تو ایده داری ک مهمونی بدییییمن تولد نامزدمه هییییچ ایده ای ندارم حتی نمیدونم کادو چی بد ...

منم کادویی نمیدم به اون صورت همسرم اصلا راضی نیس با پول خودش براش کادو بخرم🤣خودمم درآمد ندارم

منم کادویی نمیدم به اون صورت همسرم اصلا راضی نیس با پول خودش براش کادو بخرم🤣خودمم درآمد ندارم

من اخه سال اولیه ک تولدشه و ما نامزدیمو اولین تولدشه ک من هستم پیشش 🥲

ولی اگه میخوای تولد بگیر به دوستاشون بگو حتما یا اصلا تولدو دو نفره بگیرید اون لحظه که کیکو و میاری ...

آخه بیشتر بعنوان دعوت میخواستم دعوتشون کنم نه به نیت تولد

میگم همینجوری یه کیک ام برا همسرم سفارش بدم

بهشون گفتم یه دورهمی دوستانه اس

تو این گرونی فک نمیکنم کسی راضی باشه به کادو دادن

همسرمم که بچه نیس توقع کادو نداریم اصلا از هیچکدوم

بخوان هدیه ای چیزی بگیرن باید حداقل دو تومن هزینه کنن

قورمه سبزی و جوجه برای تولد خیلی ریخت وپاش داره دوسه مدل فینگر فود درست کن هم سروش راحتتره هم شیکتره

نه😂اونجوری اصلا دوس ندارم تعداد زیاد نیست غذای گرم و رسمی و مجلسی خوبه حالا جز این غذاها پیش غذا و دسر و اینجور چیزا ام درست میکنم، تولدی نیس که بزن برقص باشه به اون صورت، فقط یه مهمونی شام و یه کیک

من اخه سال اولیه ک تولدشه و ما نامزدیمو اولین تولدشه ک من هستم پیشش 🥲

خب برید یه کافه با کیک و گل سوپرایزش کن

گل بهش بده قرار نیس حتما کادو بدی 

یه گل معمولی ام الان حداقل یه تومن میشه

نه ما عادت داریم تو مهمونیام همیشه یه مدل کباب هست

چون گفتی دوستای همسرت هستن شاید اونا دوست نداشته باشن درگیر کباب درست کردن بشن چون به هر حال اجازه هم ندید یه جورایی درگیر میشن و این که زرشک پلو که خیلی بهتر از جوجه ست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
آخه بیشتر بعنوان دعوت میخواستم دعوتشون کنم نه به نیت تولدمیگم همینجوری یه کیک ام برا همسرم سفارش بدم ...

پس همون کیکو دوتا بخورین اونارو فقط دعوت کن 

هز طور صلاحته ولی ربطی به سن نداره اگع کسی تولد دعوت میشه دوست داره کادو ببره

🫀«🧠دُخت کُرد🙌