2777
2789
عنوان

من چقدر بدبختممممم🥲

257 بازدید | 17 پست

هرکاری بگین میکنم لاغر نمیشم دلم میخاد بمیرم خوش به حال لاغرا

چیه چاق همش چربی هم گوشت اهه 

شکم پهلو اندازه گاو انگار شرکم من 

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

شب برنج و ماکارونی نخور

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب برنج و ماکارونی نخور

من اصوالا شب سبکم درحد شیر و خرما میوه یا آبیموه نونی هم باشه نصف نصف نون

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

باشگاهو امتحان کن

استرس دارم میدونی میترسم اعتماد بنفس ندارم شاید بقیه اندامم مسخره کنن درونگرام 

خوشبحالت که چاقی رو بدبختی می دونی بدبخت ندیدی فکر می کنی بدبختی

😂 بدبختی عزیزم کدوم نوعش میخوای بهت بدم 

طلاق خانواده

طلاق خودم

بچه دار نشدن

دعوا کتک کاری

یچیزایی کشیدم که 🙂

خوب چیکار کنم .

مجبورت نکردم بیایی نظر دهی نظر نمیدی نیا انگار مجبوره

سلام تا وقتی خودت دوس نداشته باشی هر جور که هستی تغییر نمیکنی.

اول خودت بپذیر بعد اصولی رو تغییرات لاغرین کار کن

چند کیلو هستی قدت و سنت چقدره این سه تا باید متناسب باشن شاید الکی خود خوری میکنی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلام تا وقتی خودت دوس نداشته باشی هر جور که هستی تغییر نمیکنی.اول خودت بپذیر بعد اصولی رو تغییرات لا ...

161.162 قد

65.66 وزن