2777
2789
عنوان

حرم امام رضا دعاگوتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کن انشالله هر کی من و عزیزانم رو آزار داد محتاج من و عزیزانم شه😔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا خیلی دعا کن شوهر آینده من و خواهرم و شوهر عزیزانم(پدرم،و شوهر خاله هام و شوهر دختر خاله ها ...

خوندن سوره نور کمک میکنه خواننده سوره و اعضای اون خونه، از گناهان جنسی مصون باشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خیلی دلم گرفته تو رو خدا دعا کن این هفته از سه شنبه تا جمعه بریم خونه مادربزرگم و خاله هام و دختر خاله هام و مادربزرگمو ببینیم🥹😔 و خیلی بهمون خوش بگذره🥹

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خوندن سوره نور کمک میکنه خواننده سوره و اعضای اون خونه، از گناهان جنسی مصون باشن

تشکر گلم

عزیزم مرسی از دعای خوبی که برا همه کردی 💖 

منم عینش را برا خودت دعا کردم و صلوات فرستادم 

التماس دعا 🙏 

لطفاً برا منم یه دعا ته دلی کن

حاجاتتون برآورده به خیر بشه و غم ها جاش رو به شادی بدن

**انشالله**

عزیزم مرسی از دعای خوبی که برا همه کردی 💖 منم عینش را برا خودت دعا کردم و صلوات فرستادم التماس دعا ...

میشه  لطفاً به امام رضا علیه السلام بگی 

یه نفرخیلی  التماس دعا داره  

🙏 🙏 

اسمم پریساست برام از ته دل دعا کن🙂✨

حاجت رواشی دست پر برگردی🩷

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚