2777
2789
عنوان

بدم اومده از این حالت خاله زنکی

236 بازدید | 13 پست

بعد ازدواج انگار آدم ناخودآگاه وارد بازی مزخرف مادر شوهر و خواهر شوهر و داستانهای دوستانش با خانواده شوهر میشه 

یعنی ۹۰ درصد حرف دوستانم با من شده در مورد شوهر و خانواده شوهر 

هیچ حرف از رشد و پیشرفت نیست 

بابت این ناراحتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز به یکی اینجا گفتم

تمرکزت و انرژیت رو از روی کارهای جاری بردار

با عصبانیت گفت:تو خوبی ، بگو رو چی بزارم 😒

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

مقصر خودتونید و بیشتر شوهر . محل نزارید به این حرفهای خاله زنکی 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

دیروز به یکی اینجا گفتمتمرکزت و انرژیت رو از روی کارهای جاری برداربا عصبانیت گفت:تو خوبی ، بگو رو چی ...

والا به خدا دیگه نمیشه به کسی چیزی گفت همچین میپرن به آدم انگار منشأ تمام مشکلاتشون از بدو تولد ما بودیم😁😁

والا به خدا دیگه نمیشه به کسی چیزی گفت همچین میپرن به آدم انگار منشأ تمام مشکلاتشون از بدو تولد ما ب ...

بخدا😂

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️