مثلا موقع ثبت نام سنتو بزنی دیگه همه اونجا تقریبا تو یه سن باشن یا نزدیک بهم. فاصله ی سنی ها خیلی زیادن بچه خیلی زیاد شده خیلییی . کلا فضای سایت خیلی بهم ریختس و واسه همینه دعوا و بحثم توش زیاد شده چون خیلی فاصله سنی ها زیاد شده کاش میشد اینطوری کرد
👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی از کنکورایا تاکید می کنم بعضییی از فشار درس و ... با ادم دعوا میکنن بی دلیل!!!
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
خو اگر این بچه ها نباشن که این سایت بازدید زیاد نداره بازدید زیاد هم نداشته باشه تبلیغات و درآمد ندا ...
بهترین پاسخ
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن