2777
2789

دوتا بچه یکی ده ماه یکی 4 سال 

از صبح تا شب درحال تمیز کردن روفتن پختن 

شستن 

خسته شدم چه وضعشه 

ظهر و شام جدا آشپزی کن 

صبح واسع بچه هام جدا فرنی و اینا 

کلییی ظرف کثیف میشه . همیشه همه جا پره لباسه 

رحت آویز هیچ وقت خالی نیست همیشه پره هی لباسشویی روشن . لباسای خودم روزی دوباره عوض کنم هی یا خیس میشن یا غذا میریزه یا بچه م با دست کثیف میزنه

چجوری بعضیا آنقدر جمع و جورن

ترفند بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا لباسارو بزارم تاحالا دونه آخر همه چرک بشن همه رو استفاده کنیم . ینی بزارم رخت چرا خیییلی زیاد بشن ...

اوو چه کاریه دوروز در میون ماشینو راه بنداز مخصوصا بچه دتری هروز هر لباسی که میپوشی زیادو زودتر بشور

برای این سن آره واقعا نیازه همین کارو کنی . غذا برای چند وعده یا غذای فریز شده داشته باشی . لباسهاتونو سعی کن کم کنی . یه سری رو جمع کن بزار کنار .و هر چی داری زود زود بشوری دیگه هوا هم که گرم میشه زود خشک میشن .  . حجم لباسهاتون زیاده که همه جا لباسه . 

اوو چه کاریه دوروز در میون ماشینو راه بنداز مخصوصا بچه دتری هروز هر لباسی که میپوشی زیادو زودتر بشور

خب همینکار میکنم واسع همین همیشه دورم پره لباسه رخت آویز همیشه لباس پهنه

هی خواهر مادر کجا بود ندارم خواهرام هم مریضن . مادرم هم فلجه

عزیزم ..پس باید برنامه ریزی داشته باشی اینجوری اعصابت بهم میریزی لیست کن مثلا شنبه لباسترو بشورم یکشنبه جارو کنم .دوشنبه سرویسو بشورم تا احر هفته برنامه ریزاتم بنویس

برای این سن آره واقعا نیازه همین کارو کنی . غذا برای چند وعده یا غذای فریز شده داشته باشی . لباسهاتو ...

اره فکر کنم لباسای بدرد نخور زیاد داریم 

مثلا دخترم سه تا دست لباس بیرونی  روزانه داره هردفعه یکیشو میدم 

همیشه دور و اطرافم پره لباسه

عزیزم ..پس باید برنامه ریزی داشته باشی اینجوری اعصابت بهم میریزی لیست کن مثلا شنبه لباسترو بشورم یکش ...

اهان آره برنامه بنویسم خوبه ممنون 

اون قسمت ک گفتین جارو فلان روز 

من هرروز روزی دوباره باید جارو بکشم خیلی خونه کثیف میشه 

اتاق خوابمون هیچ وقت مرتب نبوده همیشه درهمه 

لباس از همه جاش میریزه وسیله هارو همینجوری میبرم میزارم اصلا از اون حالت مرتبی که اوایل ازدواجمون بود دراومده اصلا اون شکلی نیست 

اره فکر کنم لباسای بدرد نخور زیاد داریم مثلا دخترم سه تا دست لباس بیرونی روزانه داره هردفعه یکیشو م ...

اره اشتباهت همینه . آویزون کن توی کمد . و فقط یه دست رو دم دست بزار هر وقت کثیف شد هم سریع میبینی و میشوری . ولی اگه هی بندازی توی خونه شاید اصلا متوجه نشی لباسش کثیف شده .