2777
2789

نمیتونم بگم کیه چون میترسم ی موقعی دختره ببینه

دختره و پسره سنتی باهم ازدواج کردن 

دختره خیلی خاستگار داشت تو دور و اطرافش محبوب بود پسره هم از لحاظ موقعیت اجتماعی و شغل هم خوب بود قیافش هم بد نیود ولی در حد دختره نیست

خلاصه اینا باهم ازدواج میکنن حالا چون ازدواجشون سنتی بوده علاقه‌ی خاصی بهم نداشتن

پسره غرق کار بود تا خونشو بسازه کلا با کار خوشه

و زیاد ب دختره توجه نمیکرد اونجوری ک خودش میگفت این بین دعوا های شدیدی هم داشتن ک ته نداشت ناگفته نماند دوازده سال اختلاف سنی دارن دختره اون موقع ۱۶ساله بود پسره ۲۸ ساله پسره خیلی ب دختره سخت میگرفت بیرون نرو فلان لباسو نپوش فلان چیزو نگو ارایش نکن و چیزی نخر من پول لازمم از من توقع کادو نداشته باش من دارم خونه میسازم ب من نگو توجه کن من خستم و اینا 

خلاصه ی یک سال بعد ازدواج دختره ب واسطه ی بازی انلاین با ی پسر اشنا میشه و کلا دو هفته ب قصد درد و دل باهم چت میکنن تا شوهر دختره متوجه میشه خیلی باهم بحث دعوا میکنن خانواده دختره متوجه میشن ولی پسره ب خانوادش چیزی نمیگه دختره پشیمون بوده و ب پسره گفته بوده اگه نمیتونی منو ببخشی بزار من برم ولی پسره ی جور کنار میاد و میبخشه یکماه اینا میکشه ک ب زندگی عادی برمیگردن الانم دوسال از اون ماجرا گذشته ی پسر پنج ماهه دارن گاهی اوقات بحث دعوا دارن دختره بهم میگفت گاهی اون مسئله رو میکوبه تو سرم ولی خوب پسره خونشو ساخت الانم داره وسایل خونرو طبق سلیقه دختره عوض میکنه ب ظاهر انگار خوشبختن دیگه از چیزی ک بینشونه خبر ندارم

نظر شما چیه ؟ بنظرتون پسره خوب کاری کرد یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حوری گفتی خیانت فکر کردم چه ها شده.... یه خطا از سر نادانی کرده همسرش هم بخشیده دیگه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

زندگی مشترکه جه طور ما زنا با خیانتا کنار میایم میگیم حالا یه بار اشکال نداره دوبار سه بار بعد تصمیم میگیریم به جدایی .اینم دلیل و منطق داشته دیگه به پاکیه زنش ایمان داشته حالا گول خورده اینا 

زنه اینجا خیانت جنسی میبینه همه میرن بالای منبر که ببخش و گذشت و ‌کن و فلانحالا دختره تو بازی انلاین ...

میدونی نظر من هم همینه دختره تعریف میکرد شوهرم توجه نمیکنه کادو نمیخره همش منو مقایسه میکنه منم دیگه خسته شده بودم نیاز داشتم یکی تائیدم کنه ولی بازم کارش اشتباه بود نباید با پسر غریبه چت میکرد

دوستت توقع که نداره طرف حافظه شو از دست بده!!! بلاخره هر اشتباهی یه نیمچه تاوان که داره حداقل،بعدم خوبه که دارن زندگی میکنن . 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••