2777
2789
عنوان

ازدواج

491 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان خیلی از بچه ها واقعا دلشون ازدواج میخاد بچه ها این سه تا سایت مجوز دولت دارن حتما ثبت نام کنین اول احیاگران سنت نبوی دوم سایت همسان گزینی تبیان. سوم سایت ادم حوا رایگان هم هست یا نهایت 50 تومن بگیرن. عین معرف ها نیستن که خدا تومن میگیرن. بچه های تهران وکرج خانم. مقدم هستن معرف ازدواج چند سال قبل تلویزیون دعوت شدن ایشون هم رایگان هست زنگ بزنید ثبت نام کنید این سایت‌ها همه ازدواج دائم هستن کلی سفت سخت میگیرن یعنی بچه هایی که گفتن اعتماد ندارن اینها قابل اعتماد هستن چون مدرک میگیرن وخانواده ها در جریان هستن پس برا صیغه اینا نیست. بعدم بچه ها مسجدها امامزاده ها حسینیه ها برین اونجا مادرها برا پسرشون دنبال دختر خوب هستن خیریه ها مشارکت کنید چون آدم های خوب ثروتمند میان برا مشارکت به یتیم خونه ها آسایشگاه ها ومراکز خیریه نه برا ازدواج صرفا برین بجا غر زدن نیت کنید داوطلبانه برین اون مراکز کمک کنید هفته ای ماهی هرچند روز بتونید برید به بچه ای یتیم محبت کنید بشون غذا بدین ببریدشون حمام به سالمندان وافراد بی کس خانه سالمندان کمک کنید یادمه خیلی سال قبل یه دوست داشتم هم اتاقی من خوابگاه اصلا نماز نمیخوند ولی متوجه شدم پنهانی میره سالمندان کمک بعدم چه ازدواجی کرد همه متحیر شدن خیلی متواضع بود به کسی نمی‌گفت من یهو خودم شنیدم داشت میگفت این هفته نمیام نمیرسم دانشگاه دارم برین کمک کنید روحیه تون عالی میشه محبت کنیذ تا دعای خیر اونا زنذگی تون را نورانی کنه اگه حصوری نمی‌تونید بچه معنوی به سرپرستی بگیرید ماهانه 50 تومن که دیگه میتونید براشون بزنید صرف صندوق صدقه نباشه محبت تون را خرج اونایی کنید که نیاز دارن تنها هستن بیمارن که بیمارستان خانواده ندارن غریب هستن بچه های معلول آسایشگاه اونا تشنه محبت هستن معصوم اونقد نیاز به محبت دارن اشک میریزن برید به حیوانات هم کمک کنید بشون غذا بدیذ نوازشش کنید گربه ها سگها سگ نجس نیست بشون محبت کنید بتونید گره کسی را باز کنید با زبون کسی را راهنمایی کنید دین را تو زبان نه تو رفتار نشون بدید اگه کسی دختر پسر دم بخت داره دریغ نکنید معرفی کنید نگید بد میشه به ما چه بگید به جفت خانواده ها که ما فقط معرفی می‌کنیم شناخت نداریم اونا که ابرومند هستن گوشه خونه تو خیابون ولو نیستن آرزوی همسر خوب دارن کسی مورد داره معرفی کنه. کلا با زبان با عمل سبب خیر بشین ونماز جعفر طیار. هم معجزه است بخونید هرروز به روش ساده خدا همه را عاقبت بخیر کنه مهربونی را رواج بدید لباسها وسایل دست دوم تمیز که استفاده ندارین بدین دیوار مهربانی یا خیریه ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه دقیق توضیح بدین نماز جعفر طیار به شکل ساده چطوریه؟

سلام گلم دوتا دو رکعت بخونین شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعدش 300 بار تسببحات اربعه بخونین سبحان الله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر. بینش حرف نزنید شرطش ترک گناهه با مداومت تا زمانی که حاجت بگیرید هر روز بخونین