2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

99 بازدید | 14 پست

کسی هست که یائسگی زودرس داشته باشه و درمان شده باشه یا باردار شده باشه ...سنم زیر چهل ساله

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر ولی خب شله زرد ترشی جات گرمی جات موثر هست

مامانم میگه عادیع ولی من دارم اذیت میشم سرش تا بگی گرمیجات خوردم اصلا نشد به مامانم میگم بریم آمپولش بزنیم میگه ناباروری میاره نمیذاره

مامانم میگه عادیع ولی من دارم اذیت میشم سرش تا بگی گرمیجات خوردم اصلا نشد به مامانم میگم بریم آمپولش ...

باع من هزار بار زدم ترشی جات بخور استرس نداشته باش اگر مجردی میشی نترس من خودم یبار ۳ماه نشدم

باع من هزار بار زدم ترشی جات بخور استرس نداشته باش اگر مجردی میشی نترس من خودم یبار ۳ماه نشدم

بعدش مشکلی نداشتی؟ رفتی دکتر چی گفتی آمپول نوشت؟ قرصی هم داره یا حتما باید آمپولش زد؟

[QUOTE=377834964]مامانم میگه عادیع ولی من دارم اذیت میشم سرش تا بگی گرمیجات خوردم اصلا نشد به مامانم میگم بریم آمپولش ...[/QU

از من به شما نصیحت از الان فکر راه حل  ودرمان باشید هرچی بمونه کهنه تر بشه درمانشم سخت تر میشه منم اگر زمانی که دختر بودم مادرم فکر درمان پریودای یه ماه درمیونم بود وقتی ازدواج کردم انقدر عذاب نمیکشیدم حتما زیرنظر متخصص باش

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉

اتفاقاً ترشیجات بخاطر سرکه سردیِ زعفرون دم کرده عالیه

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
بعدش مشکلی نداشتی؟ رفتی دکتر چی گفتی آمپول نوشت؟ قرصی هم داره یا حتما باید آمپولش زد؟

معموما اگر عجله نداشته باشی میگن ک سنو و آزمایش بدی بعد مطابق بیماری دارو و امپول میده ولی عجله داشته باشی امپول میده بعد میگه سنو اینارو بدی ک دارو بده ار دفعه بعد مشکلی پیش نیاد

منظرم خود ترشی نبود چیزای ترش مثل زرشک لواشک آبغوره من هر موقع دیر شه بخورم سریع میشم

نمیدونم چجوریه ولی کلاً ترشیجات سردی هستن اینجوروقتا باید گرمیجات مثل دم کرده زعفرون فراوون بخوره عالیه