2777
2789

تو جلسه خواستگاری چی صداش زدید ؟ 

اقای فلان یا مثلا فلانی جان 

من همش بهش میگم عشقم میترسم سوتی بدم 

و اینکه تو جلسه خواستگاری معمولا درمورد چه چیزایی حرف میزنن ؟ 

لطفا راهنماییم کنید چیزی در این مورد نمیدونم 🥲

آقای ی فامیلش دیگه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جلسه خواستگاری مگ لازمه صداش بزنی؟نهایتا توی اتاق باهاش حرف میزنی دیگ 

جایی هم لازم بود مخاطب فرارش بدی تو جمع آقای فلانی بگو،ینی فامیلیش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

اسمشو با جان بگو

آقای فلانی خیلی رسمیه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

هم دانشگاهی بودیم و بعد هم رشته هم شدیم و بعد هم هم سر 😂

آقای ایرانی صداش میکردم

جلسه خواستگاری راحت بودم چون قبلا صحبتامونو کرده بودیم

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

تو جلسه خواستگاری مگ لازمه صداش بزنی؟نهایتا توی اتاق باهاش حرف میزنی دیگ جایی هم لازم بود مخاطب فرار ...

مرسی عزیزم 

از راه دور میان  نصف روز خونمون میمونن گفتم شاید لازم بشه صداش کنم 

اگه متاهلی میشع بگی در مورد چه مسایلی تو جلسه خواستگاری حرف میزنن ؟