2777
2789

سلام خانما پسرم تو چهار ماهگی یبوست شدید گرفت ک بردم دکتر فوق تخصص گوارش کودکان بهم گفت بخاطر حساسیت به پروتین گاوی هست و شیر کمیداژن داد خوب شد بعد دیگه یه مدت شیر کمیداژن نبود و به جاش آلفامینو داد که اینو میخورد رفلاکسش بدترشد و هی بالا میاور که بردم یه دکتر دیگه و گفت بدون ازمایش نمیشه گفت حساسیت به پروتین گاوی داره و گفت شیر نان ای ار و ببلاک ۱ رو یکی در میون بهش بده و بعد چهار پنج روز ببر ازمایش الان از دیروز اینا رو دادم بالا نیاورده اصلا اما بازوش و صورتش دونه های قرمز زده ، که سرچ کردم میگن علایم‌ حساسیت هست. 

چی کار کنم ؟ کسی تجربه ای داره؟ الان پسرم فردا ۶ ماهش تموم میشه 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساسیت هست دیگه میتونی شیر خشک اپتامیل پپتی رو امتحان کنی معمولا رفلاکس آلرژیک باهم جوابهولی خوب دکت ...

اونم یه مدت دادم ولی باز خیلی بالا میاورد ، 

اخه دیگه چه دکتری ببرم خسته شدم بچه رو اینقدر دکتر های مختلفت بردم و هیییچ نتیجه ای نداشت 

شش ماهگی دو هفته که گذشت در حد ی قاشق چایخوری عرق نعنا بریز تو ۱۵ سی‌سی آب جوشیده سرد شده بهش بده ب ...

مرسی عزیزم واقعا تاثیر داره؟ اخه میگن عرق نعنا رفلاکش رو بدتر میکنه که؟

با اپتامیل پپتی بالا میاورد؟ زیاد نمیخورد؟ وزن گیری چطوری بود؟

اره اونم بالا میاورد، نه هر سه ساعت ۴ پیمانه تقریبا میخورد ، 

وزن گیریش خوبه 

مرسی عزیزم واقعا تاثیر داره؟ اخه میگن عرق نعنا رفلاکش رو بدتر میکنه که؟

نه عالیه معدش سبک میشه  سعی کن شیر حجم کمتر دفعات بیشتر بدی  دلیل رفلاکس حجم زیاد شیره  اگه همیشه یک سوم معدش خالی باشه و تا نیم ساعت بعد خوردن ایستاده تو بغلت باشه رفلاکس زود خوب میشه 

وزنگیری خوبه که بالا آوردن مهم نیست خوابش چطوره؟

یعنی واقعا مهم نیست؟ اخه دیگه خیلی بالا میاره یعنی بعد سه ساعت که  دیگه تایم وعده شیر بعدیش هست همچنان بالا میاره، خوابش هم روز اصلا خواب نداره در حد یه ربع بخوابه ، اما شب ساعت ۱۲ میخوابه تا ۵ صبح بعد ۵ بیدارمیشه شیر میخوره تا ۹ 

نه عالیه معدش سبک میشه سعی کن شیر حجم کمتر دفعات بیشتر بدی دلیل رفلاکس حجم زیاد شیره اگه همیشه یک ...

اره همیشه ایستاده بعد شیر نگه میدارم ، 

حتما عرق نعنا رو امتحان میکنم مرسی عزیزم

یعنی واقعا مهم نیست؟ اخه دیگه خیلی بالا میاره یعنی بعد سه ساعت که دیگه تایم وعده شیر بعدیش هست همچن ...

معمولا تا وزنگیری خوب باشه آنچنان مهم نیست

یعنی مشکلی به وجود نمیاره البته که خیلی دکترا همین که شیر بخوره حتی وزن نگیره هم میگن مورد نداره

درهرحال دونه ها مهم تر هستن 

باز با دکتر مشورت کن ولی یا فوق تخصص گوارش یا الرژی

معمولا تا وزنگیری خوب باشه آنچنان مهم نیستیعنی مشکلی به وجود نمیاره البته که خیلی دکترا همین که شیر ...

مرسی عزیزم ، نه دیگه از الان شیر رژیمی رو دوباره میدم ، دیگه تا چند روز بچه همون شیر معمولی رو بخوره تا بخوام ببرم ازمایش که کل بدنش میشه دونه ،،، 

دیگه همون بالا اوردن بهتره تا الرژی