سلام خانما پسرم تو چهار ماهگی یبوست شدید گرفت ک بردم دکتر فوق تخصص گوارش کودکان بهم گفت بخاطر حساسیت به پروتین گاوی هست و شیر کمیداژن داد خوب شد بعد دیگه یه مدت شیر کمیداژن نبود و به جاش آلفامینو داد که اینو میخورد رفلاکسش بدترشد و هی بالا میاور که بردم یه دکتر دیگه و گفت بدون ازمایش نمیشه گفت حساسیت به پروتین گاوی داره و گفت شیر نان ای ار و ببلاک ۱ رو یکی در میون بهش بده و بعد چهار پنج روز ببر ازمایش الان از دیروز اینا رو دادم بالا نیاورده اصلا اما بازوش و صورتش دونه های قرمز زده ، که سرچ کردم میگن علایم حساسیت هست.
چی کار کنم ؟ کسی تجربه ای داره؟ الان پسرم فردا ۶ ماهش تموم میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه عالیه معدش سبک میشه سعی کن شیر حجم کمتر دفعات بیشتر بدی دلیل رفلاکس حجم زیاد شیره اگه همیشه یک سوم معدش خالی باشه و تا نیم ساعت بعد خوردن ایستاده تو بغلت باشه رفلاکس زود خوب میشه
یعنی واقعا مهم نیست؟ اخه دیگه خیلی بالا میاره یعنی بعد سه ساعت که دیگه تایم وعده شیر بعدیش هست همچنان بالا میاره، خوابش هم روز اصلا خواب نداره در حد یه ربع بخوابه ، اما شب ساعت ۱۲ میخوابه تا ۵ صبح بعد ۵ بیدارمیشه شیر میخوره تا ۹