2777
2789
عنوان

همش مریض میشم بیاید بگم

136 بازدید | 13 پست

همش پشت هم بد بیاری دارم ۳ساله از وقتی حاریم اومده پیشمون 

حتی ی دعانویس هم گفت جاریم برای بیکاری شوهرم دعا نوشته

حالا شوهرم هیجیش نمیشع فقط من مریضم ۲ساله بخدا ی پام دکتره ی پام خونه مریضی مزمن گرفتم بدونه دلیل یهو مریض شدم

شب میخابم صبح یهو میبینم مریضم 

دیگ بریدم بخدا دارم ب خودکشی فکر میکنم😔

میخام برم پیش دعانوبس ببینم چیزی هس یا ن اما تنهایی میترسم برم

از ی طرف شنیدم حرز امام جواد خوبه بنویسم خودم میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکسره مریضم ، خسته شدم مریضی ، معلوم نیست دردم هم چیه ، دکترا تشخیص نمیدن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چ ادابی داره سخته؟

باید از کاغذ و قلمی که ساخت مسلمان  باشه استفاده کنی 

و اصل حرز باید روی پوست آهو نوشته بشه  

اگر بتونی از جاهای معتبر بخری خیلی بهتره 

و قبل از استفاده ، یه نماز داره که حتما باید بخونی 

واینکه پیش دعا. نویس اصلا نرو ،مشکلاتت بیشتر میشه

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
یا چشم زدن یا طلسم

خدایا ،چه گیری کردم 

حالا باید چکار کنم ، خسته و ذله شدم از مریضی پشت مریضی ، تو رو خدا راهنمایی کنید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منکه بریدم دیگ ۲ساله دکتر میرم الانم کمرم گرفته بیخودی اصلا کار سنگین نکردم

منم والله ، چشم هام عین عقاب می‌دید پارسال عینکی شدم و آب مروارید چشم تو سن زیر ۴۰ . 

همه سیستم بدنم ب هم ریخت هر چ آزمایش دادم و سونو مشکل خاصی نبود ، پارسال فهمیدم کبدم چربه ‌، پارسال غلظت خون گرفتم ، . تمام وجودم پارسال ب هم ریخت . غذا هضم نمی‌کردم  آندوسکوپی کردم، میکروب معده نداشتم اما هر چ دارو معده خوردم بهتر نمیشد . حجامت کردم بهتر نشدم و...

منم بیشتر مشکلات گوارشی داشتم و روحی

منم ،ر‌وح و جسمم سنگینه