بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه منظورت پنیریه پماد واژینال قرص مترونیدازول همزمان شستن با سرکه سیب طبیعی ومخلوط اب
والا سوزش و خارش دارم و ترشحات غیر طبیعی و پنیری موقع ادرار هم سوزش دارم گوگل زده عفونت مخری واژن به نطر سما چه عفونتیه؟ علتش چی میتونه باشه و با همین قرصا درمان میشه؟
منم همینم ، مترونیدازول و نشستن توی سرکه و آب نمک اینا تست نکن اصلا ، ژل شست و شو هم استفاده نکن واسه واژن ، دکتر گفت این عفونت قارچی هست ، اونا بدترش میکنه ، واسه من دارو و قرص واسه عفونت قارچی نوشت
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
شمام مثل من بودین دقیقا؟ و اینکه ممنون میشم بهم بگین که دکتر چه قرصی تجویز کرده براتون ؟
بله عفونت مخمری یا پنیری دارم ، یعنی هر روشی هم رفتم خوب نشد چون اون روشا که اینجا گفتن واسه عفونت باکتریایی هست واسه قارچی فرق داره ، من سوزش ادراری ندارم فقط همون عفونت مخمری کرمی رنگ و بد بو داشتم که دکتر رفتم دارم بهتر میشم
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »