2777
2789
عنوان

لخته های خونی در رحم

1476 بازدید | 3 پست

بچه ها تو رو خدا راهنمایی کنید دارم میمیرم از ترس.سه ماهه سزارین شدم ماه پیش که سونو انجام دادم دکتر جراحم گفت چندتا لخته های خونی توی رحمته.گفت با دارو رفع میشه نیازی به عمل نداری.بهم قرص جلوگیری داد خوردم الان پریود شدم روز سومم هست حجم خونریزیم خوبه یه مقدار زیاده خیلی داروهای گرم خوردم ولی هر چی منتظرم لخته ازم خارج نمیشه.نمیدونم چکار کنم میترسم به نظرتون ممکنه با خونریزی پریود از بین بره.کسی اینجور نبوده تاحالا

عزیزم من بعد از زایمانم دکتر گفت چند سی سی خونابه داری.من چهل روز خون ریزی داشتم بعد زایمان چون طبیعی بود.بعد یهو دوروز مونده به چهل روزم یهو معذرت میخوام تو دشویی یه چیزی مث بادکنک ازم خارج شد و ترکید متوجه شدم خونابه بود.بعدش فرداش خون ریزیم تموم شد

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

مگه ما دکتریم  این چیزا رو میپرسید   اینا تخصصیه به جای پست گزاشتن میرفتی دکتر   

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ما دکتریم  این چیزا رو میپرسید   اینا تخصصیه به جای پست گزاشتن میرفتی دکتر    ...

خب دکترم گفت مشکلی نیست.میخواستم ببینم کسی چنین سابقه ای داشته یا نه.اگر برات پیش نیومده مجبور نیستی پست بگذاری و تند برخورد کنی