2777
2789
عنوان

خسته شدم ازهمه چیز

78 بازدید | 14 پست

سلام من یه دختر۲۰ساله ام دانشگاه نرفتم یعنی قبول نشدم سال اول نتونستم ثبت نام کنم چون دخترداییم فوت کرده بود خیلی حالم بد بود افسرده شده بودم سال دوم قبول نشدم سال سوم تلاش کردم بازم نشد وسال چهارم که امسال دیگه خسته شدم و نخوندم داخل فامیل ما دخترعمه هام فرهنگیان قبول شدن همش تو سر من میزنن پدر و مادرم که قبول نشدی اون شدن و...

واقعا از فرق گذاشتن حالم بهم میخوره بین ما خیلی فرق میزارن من سال سوم از مهر درس خوندم برای کنکور تا اردیبهشت یعنی بعضی روزا می‌خوندم بعضی روزا نمیخوندم ولی داداشم فقط یه ماه اونم درست و حسابی نخوند قبول نشد ولی میگن داداشت خوند تلاش کرد ولی قبول نشد ولی تو تلاش نکردی اون قسمتش نبوده ولی تو تنبلی خودت بوده فکر کنین برای من از بچگی یه گوشواره نخریدن حتی گوشامو سوراخ نکردن تا ۱۵سالگی که النگو برام خریدن که بعد فروختن دادن به داداشم که ماشین بخره گفتن برات میخریم ولی الان ۶سال گذشته هنوز برام نخریدن وقتی دعوا میکنیم مامانم طرف اونو میگیره میگه تقصیر خودته امروز داشتم رانندگی میکردم گفتم می‌خوام امسال سرویس بشم که داداشم با مشت زد تو دستم آخم بلند شد اعصابم خورد شد گفتم بری زیر ماشین نفرینش کردم که محکم زد تو چشمم مامانم گفت به درک بزار بزنتت که همچین حرفی میزنی ولی داداشم وقتی منو نفرین می‌کنه هیچی نمیگه یارانه منو دادن به داداشم دستش باشه خرج ماشین کنه 

اینم بگم من خواستگار ندارم همش داداشم میگه تو موندی ترشی انداختی کسی تو رو نمیگیره یه پیرمرد هم پیدا بشه پولدار باشه تو رو میدیم بهش مامانم اصلا چیزی بهش نمیگه همش میگن خاک تو سرت تو موندی با این هیکلت (من چاقم اضافه وزن دارم)ولی حقم اینه آنقدر حرف بشنوم کلا خسته شدم من همیشه نمازامو سروقت می‌خوندم الان حتی دیگه نماز نمیخونم ول کردم توروخدا بهم بگید چیکارکنم بااین وضعیتی که دارم

تنها راهت اینه که نندازیش به سال پنجم همین امسال هر جور شده یه جا قبول شی بری

دلنشگاهه که مسیر این زندگیو عوض میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهت اینه که نندازیش به سال پنجم همین امسال هر جور شده یه جا قبول شی بریدلنشگاهه که مسیر این زن ...

واقعا خسته شدم چرا فرق میزارن ؟؟حتی بین خواهرم ومن هم فرق میزارن خواهرمو خیلی دوست دارن ولی منو نه 💔

مگه حالا باید حتما دانشگاه قبول بشی یا شوهر کنی 

فردا اول صبح پاشو با مدارکت شناسنامه و کارت ملی برو بسیج سازندگی شهرتون برای وام مشاغل خانگی ثبت نام کن اردیبهشت بهت وام میدن 70 میلیون 7 ساله با 4 درصد سود قسطش ماهی 800 تومنه

از اونجا هم برو یه کلاس ثبت نام کن حالا ببین علاقه خودت چیه خیاطی آرایشگری 

وامتم که گرفتی برو بزار بانک مهر روش دوباره وام بگیر 

واسه هزینه قسط و کلاسام یه کار سبک نیمه وقت پیدا کن ماهی 4 5 تومن حقوق داشته باشه

کاره خودتو شروع کن از الان شروع کنی تا آخر تابستون کارت راه میافته 

پوزه داداشت بزن ببینه عرضه داری دست تنها از پس خودت بر بیایی 

اره خودمم همین تصمیمو دارم که لاغر کنم به نظرت میتونم لاغر کنمم؟تغییرکنم از این وضعیت؟💔

ازه بابا

برو باشگاه سرکه سیب هم هرشب یه قاشق بریز تو یه لیوان آب بخور باشگاه رو ول نکن باشگاه از نون شب برات واجب تر باشه وقتی لاغر کردی اعتماد بنفست و روحیت میره بالا برا کنکورم میخونی راحت

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

[QUOTE=377824518]واقعا خسته شدم چرا فرق میزارن ؟؟حتی بین خواهرم ومن هم فرق میزارن خواهرمو خیلی دوست دارن ولی منو نه  ...[/QUOTE

اونا رو ول کن

خیلی از خانواده ها همینن

خانواده منم همین بودن

من خودمو نجات دادم اومدم بیرون، با درس خوندن و کار کردن

بعدم که داستان ازدواجم پیش اومد

خودت از اون مخمصه باید در بیای

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مگه حالا باید حتما دانشگاه قبول بشی یا شوهر کنی فردا اول صبح پاشو با مدارکت شناسنامه و کارت ملی برو ...

عزیزم وامو به کیا میدن؟باید تحت پوشش کمیته یا بهزیستی باشی ؟آخه من نیستم هیچ کدوم🥺میتونم وام بگیرم؟

ازه بابابرو باشگاه سرکه سیب هم هرشب یه قاشق بریز تو یه لیوان آب بخور باشگاه رو ول نکن باشگاه از نون ...

آخه من روستا زندگی میکنم باشگاه نمیتونم برم تو خونه ولی میتونم ورزش کنم ورژیم بگیرم

عزیزم وامو به کیا میدن؟باید تحت پوشش کمیته یا بهزیستی باشی ؟آخه من نیستم هیچ کدوم🥺میتونم وام بگیرم؟

نه عزیزم تحت پوشش نمیخواد برو بگو کار خونگی دارم وام میخوام اگر کاری بلد نیستی بگو حبوبات بسته بندی میکنم ما هممون گرفتیم