2777
2789
من حس میکنم تو را گذاشته سر کار برا خودش میخره چون از تو هم نظر میخاد یه جوری زیر زبونش را بکش

نه مطمعنم واسه خواهرش میخره

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعلش چیه

نمایشگاه ماشین

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

خواهرشو کلا دوست داره بشدت این کار و نزدیک ۷ ساله انجام میده از وقتی سربازیش تموم شده و سرکار رفته

وای خیلی رومخه

چند وقته با شماست؟

به جای این لوس بازیا  و ولخرجی ها زودتر رابطه تونو جدی کنه اگر راست میگه

به نظرم اداست بیشتر و شانه خالی کردن از وظیفه و یا تعهدی که بین شما دو تا هست

وطن ای مادر غمدیده ام.......

وای خیلی رومخهچند وقته با شماست؟به جای این لوس بازیا و ولخرجی ها زودتر رابطه تونو جدی کنه اگر راست ...

قبل اینکه با من تو رابطه بشه میخرید براش

قبل اینکه با من تو رابطه بشه میخرید براش

بله اینو گفتی

اما دستکم میتونه برای شما تعریف نکنه 

کدوم دختری خوشش میاد!

در هر حال رابطه نباید مدت طولانی مسکوت بمونه 

بیشتر اونو بچسب 

وقت و زمان با شدت زیادی در حال گذره و شما نباید با حسرت و از دور شاهد اداهای اینا باشی

خدای نکرده دختر یتیم که نیست پدر داره پدرش براش بخره

وطن ای مادر غمدیده ام.......